Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Tak myślisz? Ja nie wiem czym oni się kierują zamykając wątki, ale to że nasz wciąż jest to jest hit xD nw może oni myślą że dyskutujemy na poważne tematy tutaj 

Ciekawe, czy chociaz obczajają, czy nie wrzucamy tu jakichś nudesów :ladyhaha: 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith

Ja to jestem tak podjarany tą alice że aż bym wątek osobny zrobił! Jak sobie pomyślę i wyobraze jak alice mv mógłby wyglądać to mi mokro :heart:

PanPikus
17 minutes ago, Little99 said:

Wiecie że Alice została dodana na jakieś playlisty na Spotify? Wiecie co to znaczy? Z 911 było podobnie. 

Wolna Baba też była na kilku playlistach wcześniej. To ZUPEŁNIE NIC nie oznacza :zilla:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ja to jestem tak podjarany tą alice że aż bym wątek osobny zrobił! Jak sobie pomyślę i wyobraze jak alice mv mógłby wyglądać to mi mokro :heart:

A tu sie okaze, ze jest krecony nowym srajfonem, a na grinskrinie jest kraina czarów, do której gagę prowadzi madana jako królik z różowymi włosami i mejkapem haus labs

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
2 minutes ago, PanPikus said:

Wolna Baba też była na kilku playlistach wcześniej. To ZUPEŁNIE NIC nie oznacza :zilla:

Wow, nikt nigdy nie zabił mojego hypu tak szybko :fatcat:

PanPikus
4 minutes ago, baazyll said:

Ciekawe, czy chociaz obczajają, czy nie wrzucamy tu jakichś nudesów :ladyhaha: 

Dzięki Bogu nikt owych makaronów tu nie udostępnia :gaysia:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith

A tu sie okaze, ze jest krecony nowym srajfonem, a na grinskrinie jest kraina czarów, do której gagę prowadzi madana jako królik z różowymi włosami i mejkapem haus labs

I'll take anything 

PanPikus
1 minute ago, Little99 said:

Wow, nikt nigdy nie zabił mojego hypu tak szybko :fatcat:

Nie ma za co :kiss:

Always here with reality check :whitney:

Karen Smith

Jakbyście chcieli sporo reactions pod jakimś komentarzem to polecam napisać że Sour Candy jest lepsze bez Blackpink. Już drugi raz wyraziłem takie zdanie i sad reactions sypią się jak pojebane :billie: 

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Little99 said:

Jakbyście chcieli sporo reactions pod jakimś komentarzem to polecam napisać że Sour Candy jest lepsze bez Blackpink. Już drugi raz wyraziłem takie zdanie i sad reactions sypią się jak pojebane :billie: 

Ja przy tym o sajn from abow mam 50 reakcji sad i 20 na tak xd

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Ja przy tym o sajn from abow mam 50 reakcji sad i 20 na tak xd

A mnie fanki blackpink próbują przekonać że nie mam racji :billie: ups

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

A mnie fanki blackpink próbują przekonać że nie mam racji :billie: ups

Ale ja tez wole fragmenty blackpink w kwaśnym cuksie :ladyhaha: ale za to ich piosenek nie lubie. Choć kiedyś tłerkowałem do dudududu i bylo calkiem spk xdd

Karen Smith

Ale ja tez wole fragmenty blackpink w kwaśnym cuksie :ladyhaha: ale za to ich piosenek nie lubie. Choć kiedyś tłerkowałem do dudududu i bylo calkiem spk xdd

Ja jakoś nie lubię ich, nie lubię kpopu ogólnie. Lubię jak artysta jest wyrazisty, a nie taki słodki na siłę :ohwell:

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Ja jakoś nie lubię ich, nie lubię kpopu ogólnie. Lubię jak artysta jest wyrazisty, a nie taki słodki na siłę :ohwell:

Ale mozna byc slodkim i wyrazistym. Patrz: Grimes

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Ale mozna byc slodkim i wyrazistym. Patrz: Grimes

No ok, masz rację. Ale nie w przypadku Blackpink. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...