Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Wiecie że Alice została dodana na jakieś playlisty na Spotify? Wiecie co to znaczy? Z 911 było podobnie. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 1 minute ago, Little99 said: To znaczy jak? Pokaż nam Za późno. Już się ubrałam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, Little99 said: Wiecie że Alice została dodana na jakieś playlisty na Spotify? Wiecie co to znaczy? Z 911 było podobnie. Ale jakie plejlisty ? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, baazyll said: Za późno. Już się ubrałam No to następnym razem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, Little99 said: No to następnym razem Nawet jak będą wygladac jak sutki madonny, ale z kwietnia 2018? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Ale jakie plejlisty ? Nie wiem dokładnie, bo ja tego nie ogarniam w ogóle. Ale no pisali w wątku o charts, że w jakiś playlistach na Spotify. Skoro wrzucili tam nagle Alice, to może znaczyć tylko jedno. No bo co innego? 4 minutes ago, baazyll said: Nawet jak będą wygladac jak sutki madonny, ale z kwietnia 2018? Nie śledzę historii sutów Madonny, ale tak. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Nie wiem dokładnie, bo ja tego nie ogarniam w ogóle. Ale no pisali w wątku o charts, że w jakiś playlistach na Spotify. Skoro wrzucili tam nagle Alice, to może znaczyć tylko jedno. No bo co innego? Nie śledzę historii sutów Madonny, ale tak. No ale to czemu wrzucili na yt remix wolnej dziołchy, a alicji nie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Jaka playlista Girls night czy coś Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, baazyll said: No ale to czemu wrzucili na yt remix wolnej dziołchy, a alicji nie? Z tym remixem to nw wg po co oni to zrobili ale nie sądzę żeby to miało konkretnie oznaczać, że wolna dziołcha to next single Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Wgl to gdybysmy pisali to, co piszemy, ale po angielsku, to na pewno zamkneliby ten thread Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, Little99 said: Z tym remixem to nw wg po co oni to zrobili ale nie sądzę żeby to miało konkretnie oznaczać, że wolna dziołcha to next single Plus ten remix jest straszny. A okladka tak samo okropna wolna dziołcha deserves better Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 59 minutes ago, PanPikus said: Hello. Jak było? Było bosko aż się nie chciało wracać. Pierwszy dzień na południu Faro & Lagos, 2 i 3 dzień Lizbona. Zjadłem chyba z 20 "Pastel de nata" i najlepszą w życiu zupę (a było to zupa rybna z sardynkami xD) 26 stopni, słońce, plaże i zero cebulaków... Pustki na lotniskach, brak kolejek do knajp, atrakcji i itd. W samolocie leciało 21 osób, a w powrotnym około 30. Bajka Gdy przebiliśmy się przez chmury w Krakowie i zobaczyłem jaka jest tu pogoda miałem załamkę Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, baazyll said: Wgl to gdybysmy pisali to, co piszemy, ale po angielsku, to na pewno zamkneliby ten thread Tak myślisz? Ja nie wiem czym oni się kierują zamykając wątki, ale to że nasz wciąż jest to jest hit xD nw może oni myślą że dyskutujemy na poważne tematy tutaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, baazyll said: Plus ten remix jest straszny. A okladka tak samo okropna wolna dziołcha deserves better No jest taki sobie, okładka wg do mnie nie przemawia, taka na siłę jakby odrzut z sesji do rom. Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 19 minutes ago, baazyll said: Ej wiecie, co mi się przed chwilą rzuciło w oczy? Moje sutki po kąpieli wyglądają jak sutki Madonny z sierpnia 1992 No urzekła mnie twoja historia Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.