Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Choreo do larvy nie bardzo pamietam, ale to pewnie dlatego, ze rzadko wracam do teledysku. A szczaj na mnie z kolei ma jedną z takich jej bardziej memorable choreografii Czm larvy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, Little99 said: Czm larvy Aa nwm. Pamietam, ze zagraniczni userzy tak nazywali SL i tez mi sie przyjelo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
scheisseJK 2,291 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 4 hours ago, baazyll said: Choreo do larvy nie bardzo pamietam, ale to pewnie dlatego, ze rzadko wracam do teledysku. A szczaj na mnie z kolei ma jedną z takich jej bardziej memorable choreografii Stupid love ma lepszą choreografie, jedna z najlepszych w jej karierze, sama ona powiedziała że dlugo nad nią pracowali. Może powinienes się przemoc by obejrzeć i się przyjrzec. W trakcie lockdown tańczylismy non stop do teledysku na domówkach . Ale oczywiście teledysk do rain on me to ogień Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Dzisiaj w tym programie Ameryka da się coś tam Cleo będzie śpiewać niewydaną piosenkę Gagi Fashion, jakby ktoś z was nie miał co robić tak jak ja to dzisiaj o 20 tvp2 bodajże. Ciekawe czy coś o niej wspomną. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Boze ale majndfak. Najpierw stojac przy kasie w sklepie uslyszalem, ze w radiu leci szczaj na mnie, a potem jadac samochodem nagle wlecialo deeper and deeper madany. A ta piosenka w polszy wgl nie jest popularna Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Boze ale majndfak. Najpierw stojac przy kasie w sklepie uslyszalem, ze w radiu leci szczaj na mnie, a potem jadac samochodem nagle wlecialo deeper and deeper madany. A ta piosenka w polszy wgl nie jest popularna A ja jeszcze w miejscu publicznym nie słyszałem Gagi wcale od wydania Chromatica. Chyba za rzadko wychodzę z domu Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Hm ja larvy nigdy nie slyszalem, a szczaj na mnie dzis chyba 5 raz. Ale i tak za rzadko leci, biorac pod uwage, ze ta piosenka jest bardzo eskowa Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Hm ja larvy nigdy nie slyszalem, a szczaj na mnie dzis chyba 5 raz. Ale i tak za rzadko leci, biorac pod uwage, ze ta piosenka jest bardzo eskowa Kojarzysz vogule Poland? Bo oni tak mówili na rom szczaj na mnie xD jeśli nie kojarzysz ich to nvm Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 A jest ktos, kto nie kojarzy? NO WLASNIE WIEM. I pamietam, ze zanim obejrzalem ich reakcje to sobie podspiewywalem lej na mnie, lej, lej, ale przez nich spiewam szczaj xddd Wgl to jak podspiewuje sobie rain on me, to tylko w wymyslonym przeze mnie pojebanym, polskim tlumaczeniu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 7 minutes ago, baazyll said: A jest ktos, kto nie kojarzy? NO WLASNIE WIEM. I pamietam, ze zanim obejrzalem ich reakcje to sobie podspiewywalem lej na mnie, lej, lej, ale przez nich spiewam szczaj xddd Wgl to jak podspiewuje sobie rain on me, to tylko w wymyslonym przeze mnie pojebanym, polskim tlumaczeniu Taaak! Tyle wspólnego i tak, są tacy co nie kojarzą Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Taaak! Tyle wspólnego i tak, są tacy co nie kojarzą Karyny? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, baazyll said: Karyny? Nie xD chociaż one to na pewno. Ja poznałem kilku gejów co nie wiedzieli Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, Little99 said: Nie xD chociaż one to na pewno. Ja poznałem kilku gejów co nie wiedzieli Shook. A oni wgl nagrali reakcję na 911? Bo na larvę i szczaj na mnie tak.. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Shook. A oni wgl nagrali reakcję na 911? Bo na larvę i szczaj na mnie tak.. Nie i bardzo się zawiodłem, bo tylko na to czekałem. A rekację na jakiś remix duy lipy to od razu. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 W ogóle spotkałem ich bo byłem z bff na ich imprezie w Warszawie. Adam to taka stage queen Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.