Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

Choreo do larvy nie bardzo pamietam, ale to pewnie dlatego, ze rzadko wracam do teledysku. A szczaj na mnie z kolei ma jedną z takich jej bardziej memorable choreografii

Czm larvy 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Czm larvy 

Aa nwm. Pamietam, ze zagraniczni userzy tak nazywali SL i tez mi sie przyjelo :ladyhaha:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

scheisseJK
4 hours ago, baazyll said:

Choreo do larvy nie bardzo pamietam, ale to pewnie dlatego, ze rzadko wracam do teledysku. A szczaj na mnie z kolei ma jedną z takich jej bardziej memorable choreografii

Stupid love ma lepszą choreografie, jedna z najlepszych w jej karierze, sama ona powiedziała że dlugo nad nią pracowali. Może powinienes się przemoc by obejrzeć i się przyjrzec. W trakcie lockdown tańczylismy non stop do teledysku na domówkach :ladyhaha:.

Ale oczywiście teledysk do rain on me to ogień :firega:

Karen Smith

Saturday Night Live Dancing GIF

Dzisiaj w tym programie Ameryka da się coś tam Cleo będzie śpiewać niewydaną piosenkę Gagi Fashion, jakby ktoś z was nie miał co robić tak jak ja to dzisiaj o 20 :fatcat: tvp2 bodajże. Ciekawe czy coś o niej wspomną. 

Shawniqua Mendes

Boze ale majndfak. Najpierw stojac przy kasie w sklepie uslyszalem, ze w radiu leci szczaj na mnie, a potem jadac samochodem nagle wlecialo deeper and deeper madany. A ta piosenka w polszy wgl nie jest popularna :billie:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
5 minutes ago, baazyll said:

Boze ale majndfak. Najpierw stojac przy kasie w sklepie uslyszalem, ze w radiu leci szczaj na mnie, a potem jadac samochodem nagle wlecialo deeper and deeper madany. A ta piosenka w polszy wgl nie jest popularna :billie:

A ja jeszcze w miejscu publicznym nie słyszałem Gagi wcale od wydania Chromatica. Chyba za rzadko wychodzę z domu :bear:

Shawniqua Mendes

Hm ja larvy nigdy nie slyszalem, a szczaj na mnie dzis chyba 5 raz. Ale i tak za rzadko leci, biorac pod uwage, ze ta piosenka jest bardzo eskowa

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Hm ja larvy nigdy nie slyszalem, a szczaj na mnie dzis chyba 5 raz. Ale i tak za rzadko leci, biorac pod uwage, ze ta piosenka jest bardzo eskowa

Kojarzysz vogule Poland? Bo oni tak mówili na rom szczaj na mnie xD jeśli nie kojarzysz ich to nvm

Shawniqua Mendes

A jest ktos, kto nie kojarzy? :ladyhaha: NO WLASNIE WIEM. I pamietam, ze zanim obejrzalem ich reakcje to sobie podspiewywalem lej na mnie, lej, lej, ale przez nich spiewam szczaj xddd 

Wgl to jak podspiewuje sobie rain on me, to tylko w wymyslonym przeze mnie pojebanym, polskim tlumaczeniu :ladyhaha:

Karen Smith
7 minutes ago, baazyll said:

A jest ktos, kto nie kojarzy? :ladyhaha: NO WLASNIE WIEM. I pamietam, ze zanim obejrzalem ich reakcje to sobie podspiewywalem lej na mnie, lej, lej, ale przez nich spiewam szczaj xddd 

Wgl to jak podspiewuje sobie rain on me, to tylko w wymyslonym przeze mnie pojebanym, polskim tlumaczeniu :ladyhaha:

Taaak! Tyle wspólnego  :bradley: i tak, są tacy co nie kojarzą :ladyhaha:

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Taaak! Tyle wspólnego  :bradley: i tak, są tacy co nie kojarzą :ladyhaha:

Karyny? :ladyhaha:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Karyny? :ladyhaha:

Nie xD chociaż one to na pewno.

Ja poznałem kilku gejów co nie wiedzieli :ohwell:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Nie xD chociaż one to na pewno.

Ja poznałem kilku gejów co nie wiedzieli :ohwell:

Shook. A oni wgl nagrali reakcję na 911? Bo na larvę i szczaj na mnie tak..

Karen Smith
4 minutes ago, baazyll said:

Shook. A oni wgl nagrali reakcję na 911? Bo na larvę i szczaj na mnie tak..

Nie :noparty: i bardzo się zawiodłem, bo tylko na to czekałem. A rekację na jakiś remix duy lipy to od razu. 

Karen Smith

W ogóle spotkałem ich bo byłem z bff na ich imprezie w Warszawie. Adam to taka stage queen :firega:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...