Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Boje sie ze lady gaga bedziew kiedys stara i nie będzie miała już siły na nic, na koncerty i w ogole XD

Jezuu sejm. Ja strasznie chcialbym zobaczyc ją na koncercie tak jeszcze przed jej 45 urodzinami. Ale to tylko dreams :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers
Just now, baazyll said:

Jezuu sejm. Ja strasznie chcialbym zobaczyc ją na koncercie tak jeszcze przed jej 45 urodzinami. Ale to tylko dreams :messga:

Miałem jechać na JWT, ale plecy ją bolały i odwołała. O chromatica ball już nie mówię XD

Karen Smith

No co wy xD ona będzie jak maryla rodowicz. Zresztą kiedyś mówiła że zostanie lady gagą na zawsze bez względu na wszystko. Poza tym wiecie, ona ma fibro myalgie

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Miałem jechać na JWT, ale plecy ją bolały i odwołała. O chromatica ball już nie mówię XD

Noo tylko, ze ja wolalbym pojechac na trasę, na ktorej bedzie spiewac nie tylko biggest hits (jak na enigmie), tylko hidden gemy, jak np. Disco Heaven

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers
1 minute ago, baazyll said:

Noo tylko, ze ja wolalbym pojechac na trasę, na ktorej bedzie spiewac nie tylko biggest hits (jak na enigmie), tylko hidden gemy, jak np. scheisse i aura

fixedt

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

fixedt

Ejj disco heaven jest bardziej hidden. Mysle, ze jest szansa, ze @Little99 tego nie zna :stalkga:

Guest Messy vers

tak btw patrzcie jaki zajebisty wymyśliłem act na chromatica ball:

ACT V rodzynki i Xanax

Scheisse 

Aura

Replay

911

Dance in the dark 

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ejj disco heaven jest bardziej hidden. Mysle, ze jest szansa, ze @Little99 tego nie zna :stalkga:

Ej ej ej. Wypraszam sobie. Jak kurde mogles tak pomyśleć :bradley: Znam każdą piosenkę Gagi. I kocham disco heaven :firega: jest zajebista jedna z moich fav

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Ej ej ej. Wypraszam sobie. Jak kurde mogles tak pomyśleć :bradley: Znam każdą piosenkę Gagi. I kocham disco heaven :firega: jest zajebista jedna z moich fav

A Again Again? :stalkga:

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Messy vers said:

tak btw patrzcie jaki zajebisty wymyśliłem act na chromatica ball:

ACT V rodzynki i Xanax

Scheisse 

Aura

Replay

911

Dance in the dark 

CO

Jak mogles pominąć Parking Lot (Dialogue) ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...