Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 47 minutes ago, Little99 said: Ale ogólnie ze wszystkich okładek płyt Gagi i okładek płyt ogólnie, to Chromatica wymiata Coooooooooooooo Btw says hi Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Omg ariana wydaje w tym miesiacu. Yaas Właśnie widziałem żaden że mnie arianator, bo ostatni album to słabizna ale mam nadzieję że wyda coś jak dangerous woman Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 6 minutes ago, Messy vers said: Coooooooooooooo Btw says hi Btw spoko, ale still wolę alternatywną wersję okładki Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 6 minutes ago, Little99 said: Właśnie widziałem żaden że mnie arianator, bo ostatni album to słabizna ale mam nadzieję że wyda coś jak dangerous woman What xd ja duzo bardziej wole ostatni od dangerous woman. Sweetener tez luubie. Ale najwiekszy sentyment mam do my everything. Nigdy nie zapomnę, jak wpadlem do rowu, wracając przez las rowerem o 3 w nocy, a na sluchawkach mialem be my baby Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Btw spoko, ale still wolę alternatywną wersję okładki Szukałem tego ostatnio Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Nie ogarniam typiary Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Messy vers said: Nie ogarniam typiary Co? Czego Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 8 minutes ago, Little99 said: Co? Czego Ariana Grande? To jakaś nowa kawa Grande w Starbucks? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 20 minutes ago, Messy vers said: Ariana Grande? To jakaś nowa kawa Grande w Starbucks? Tak, tak. Wg ja ze starbaksa piłem tylko szejka, i to było na randce na której było strasznie i chłopak jak mi zamawiał i pytali się o moje imię, bo piszą markerem na kubku, to powiedział, że nie pamięta jakie mam. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Tak, tak. Wg ja ze starbaksa piłem tylko szejka, i to było na randce na której było strasznie i chłopak jak mi zamawiał i pytali się o moje imię, bo piszą markerem na kubku, to powiedział, że nie pamięta jakie mam. Ja bym zapamietal Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, baazyll said: Ja bym zapamietal Noo to nw chodźmy do starbaksa Strasznie się czułem. Po tym incydencie w sumie nie byłem już więcej na spotkanku takim xd a to było w wakacje rok temu. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: Noo to nw chodźmy do starbaksa Strasznie się czułem. Po tym incydencie w sumie nie byłem już więcej na spotkanku takim xd a to było w wakacje rok temu. Nwm, gdzie mieszkasz xd A to z Tindera or..? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, baazyll said: Nwm, gdzie mieszkasz xd A to z Tindera or..? Akurat z grindra. Ale byl I tak za niski xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Little99 said: Akurat z grindra. Ale byl I tak za niski xd O jeezuu. Nie bales sie? W jakim wieku? Och, dobrze, ze ja jestem wysoki. Mniej osob mnie odrzuci Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, baazyll said: O jeezuu. Nie bales sie? W jakim wieku? Och, dobrze, ze ja jestem wysoki. Mniej osob mnie odrzuci Miał chyba 26, coś koło tego. Nie bałem się, yolo. W miejscu publicznym się spotkaliśmy więc luz, ryzyko że by mi coś zrobił było niskie. A wg raz to uciekłem z randki z mojej pierwszej Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.