Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, baazyll said: Dominic w sumie moglby przyjsc do mnie w nocy W sumei? Ja bym cię mu całkiem oddał! Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 9 minutes ago, Little99 said: Odpadnie Gracja Glorianka Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Ja w sumie kazdemu facetowi poza zombi bym sie oddal. Omg chce gangbang Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Messy vers said: Glorianka Kto Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, baazyll said: Ja w sumie kazdemu facetowi poza zombi bym sie oddal. Omg chce gangbang Ja też chce Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Little99 said: Ja też chce Dla mnie oni wszyscy sa aseksualni. Z Glorianka na czele Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Little99 said: Ja też chce I jeszcze wolinski i tyszka z 2014 mogliby dolaczyc Pieroga nie chce Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Messy vers said: Dla mnie oni wszyscy sa aseksualni. Z Glorianka na czele Jaka glorianka???? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Jedynie zombi i kalibabka sa aseksualni Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Dla mnie oni wszyscy sa aseksualni. Z Glorianka na czele A coś ty taki wybredny. Nawet Dominick? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 2 minutes ago, baazyll said: I jeszcze wolinski i tyszka z 2014 mogliby dolaczyc Pieroga nie chce Pierig jest aseksualny Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Little99 said: Pierig jest aseksualny A on w koncu chodzil z piotrkiem czaykowskim, czy nie?? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 1 minute ago, baazyll said: A on w koncu chodzil z piotrkiem czaykowskim, czy nie?? Nie wiem. A słyszałaś że ponoć z Piasecznym? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Just now, Little99 said: Nie wiem. A słyszałaś że ponoć z Piasecznym? Noo slyszalem. Ale żwirowy tez jest aseksualny. Dobrali sie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Wg love this że Piaseczny nigdy nie powiedział że jest gejem mimo że każdy to wie ale jak idzie do gazety opowiadać o sobie i ktoś pyta o związek to mówi że ma kogoś szczególnego i nigdy nie powie w formie on czy ona tylko zawsze tak żeby nie było wiadomo XD na pewno nikt się nie domyśli andrzeju Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.