Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes

Tylko ja jeszcze nie śpię? :stalkga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
4 minutes ago, Messy vers said:

Ale długo spałem 😅😅

Tez

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

To pewnie wfista @Little99 teraz

received-1301992336547491.jpg

Karen Smith

Ej myślicie że jak zrobię baner na protest "Kaja Godek wypierdalaj" I na dole małym druczkiem "this is the message from Chromatica" to będzie to głupie? XD

Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

Ej myślicie że jak zrobię baner na protest "Kaja Godek wypierdalaj" I na dole małym druczkiem "this is the message from Chromatica" to będzie to głupie? XD

Reakcja pomiędzy lmao i love xd

Karen Smith

Jak zobaczycie to w tv w piątek to będziecie wiedzieć że to ja XD bo wtedy jest największy prostest w pl

Shawniqua Mendes
39 minutes ago, Little99 said:

To zrob jeden dla mnie, tylko z aśką

Justice for Aśka :heart:

Karen Smith
8 minutes ago, baazyll said:

To zrob jeden dla mnie, tylko z aśką

Justice for Aśka :heart:

XD ok

Ej wg jest możliwość zrobienia takiego fejkowego wpisu Gagi na twiterze? Żeby wyglądało tak jakby ona to zamieścila, bardzo mi zależy. Chcę żeby było "Kaja Godek is cancelled". Help, zapłacę w naturze. 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

zapłacę w naturze. 

W sensie kupisz mi kwiatka?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...