Guest Messy vers Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Tak mi się wydaje, ale nie jestem pewien. Ogolnie to teraz uważaj, bo w każdej chwili mogą cie zbanować. I uważaj na język teraz bo jestes na ostrzu A to dostaliście za post tutaj? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 11 minutes ago, baazyll said: To moje xd WTF 6 minutes ago, Messy vers said: Zaraz ukaran cię za skurwysyństwo iza. Pozdrawiam, iza. Izabela Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Just now, Messy vers said: Tak mi się wydaje, ale nie jestem pewien. Ogolnie to teraz uważaj, bo w każdej chwili mogą cie zbanować. I uważaj na język teraz bo jestes na ostrzu A to dostaliście za post tutaj? Kto jest na ostrzu?? Ja dostałem za inny wątek, powiedzmy że mam alergie na Ava Max xd i nie będę spokojnie patrzeć jak ktoś obraża Milenę Cytrus. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Just now, Messy vers said: Tak mi się wydaje, ale nie jestem pewien. Ogolnie to teraz uważaj, bo w każdej chwili mogą cie zbanować. I uważaj na język teraz bo jestes na ostrzu A to dostaliście za post tutaj? No wlasnie zastanawiam sie czasem, czy cenzurowac polskie przeklenstwa xd Ja nudity or ****ography mialem za to, ze wrzucilem w jakis temat zdj na ktorym widac bylo kawałek kuśki xaviera dolana A flamebait chyba za to, ze zrobilem thread o tym, ze opublikowali oficjalny plakat do Krzyku 5. A tak naprawde wkleilem taki fanmejd z gagą, britni itp xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Kto jest na ostrzu?? Ja dostałem za inny wątek, powiedzmy że mam alergie na Ava Max xd i nie będę spokojnie patrzeć jak ktoś obraża Milenę Cytrus. Ale to ona powiedziala, ze widziala ufo xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Just now, baazyll said: Ale to ona powiedziala, ze widziala ufo xd No i? Skoro tak powiedziała to tak było nie zaczynaj plz Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Wgl to widzieliscie ten thread o teledysku do dwuw? Ktos napisal w komentarzu o scenie, w ktorej lozko z gagą sie przewraca xdd widzialem to dawno temu, a teraz nie moge znalezc Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Ej serii się boję ze mnie zbanują. Nie wiecie po ilu tych ostrzeżeniach? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Just now, baazyll said: Wgl to widzieliscie ten thread o teledysku do dwuw? Ktos napisal w komentarzu o scenie, w ktorej lozko z gagą sie przewraca xdd widzialem to dawno temu, a teraz nie moge znalezc Omg znajdź to błagam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Idę się ukąpać życzcie mi powodzenia, zebym sie nie utopila Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Just now, Little99 said: Omg znajdź to błagam Potem sis Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Just now, baazyll said: Idę się ukąpać życzcie mi powodzenia, zebym sie nie utopila Eh Zazdro że możesz normalnie się wykąpać, ja od przemiany w syrenke nie mg za bardzo Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Omg znajdź to błagam Ona tak smiesznie zjezdza, wydaje mi sie ze to część z r.kelly byla xd jest na yt Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Ogolnie ten teledysk to ultra rak, tak wspaniała era z takim gównem. W tym teledysku sama gaga sobie zaprzecza z pojęciem sławy. Bardzo mroczny czas w życiu gagi Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 10 minutes ago, Messy vers said: Ogolnie ten teledysk to ultra rak, tak wspaniała era z takim gównem. W tym teledysku sama gaga sobie zaprzecza z pojęciem sławy. Bardzo mroczny czas w życiu gagi Nie chce się otworzyć Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.