Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Guest Messy vers

Tak mi się wydaje, ale nie jestem pewien. Ogolnie to teraz uważaj, bo w każdej chwili mogą cie zbanować. I uważaj na język teraz bo jestes na ostrzu :selena:

A to dostaliście za post tutaj?

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
11 minutes ago, baazyll said:

To moje xd

WTF

6 minutes ago, Messy vers said:

Zaraz ukaran cię za skurwysyństwo iza.

Pozdrawiam, iza.

Izabela :kiss:

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Tak mi się wydaje, ale nie jestem pewien. Ogolnie to teraz uważaj, bo w każdej chwili mogą cie zbanować. I uważaj na język teraz bo jestes na ostrzu :selena:

Kto jest na ostrzu?? Ja dostałem za inny wątek, powiedzmy że mam alergie na Ava Max xd i nie będę spokojnie patrzeć jak ktoś obraża Milenę Cytrus. 

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

No wlasnie zastanawiam sie czasem, czy cenzurowac polskie przeklenstwa xd

Ja nudity or ****ography mialem za to, ze wrzucilem w jakis temat zdj na ktorym widac bylo kawałek kuśki xaviera dolana :ladyhaha:

A flamebait chyba za to, ze zrobilem thread o tym, ze opublikowali oficjalny plakat do Krzyku 5. A tak naprawde wkleilem taki fanmejd z gagą, britni itp xd

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Little99 said:

Kto jest na ostrzu?? Ja dostałem za inny wątek, powiedzmy że mam alergie na Ava Max xd i nie będę spokojnie patrzeć jak ktoś obraża Milenę Cytrus. 

Ale to ona powiedziala, ze widziala ufo xd

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ale to ona powiedziala, ze widziala ufo xd

No i? Skoro tak powiedziała to tak było :billie: nie zaczynaj plz

Shawniqua Mendes

Wgl to widzieliscie ten thread o teledysku do dwuw? 

Ktos napisal w komentarzu o scenie, w ktorej lozko z gagą sie przewraca xdd widzialem to dawno temu, a teraz nie moge znalezc :bradley:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Wgl to widzieliscie ten thread o teledysku do dwuw? 

Ktos napisal w komentarzu o scenie, w ktorej lozko z gagą sie przewraca xdd widzialem to dawno temu, a teraz nie moge znalezc :bradley:

Omg znajdź to błagam 

Shawniqua Mendes

Idę się ukąpać :heart: życzcie mi powodzenia, zebym sie nie utopila :messga:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Omg znajdź to błagam 

Potem sis

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Idę się ukąpać :heart: życzcie mi powodzenia, zebym sie nie utopila :messga:

Eh Zazdro że możesz normalnie się wykąpać, ja od przemiany w syrenke nie mg za bardzo 

Guest Messy vers
4 minutes ago, Little99 said:

Omg znajdź to błagam 

Ona tak smiesznie zjezdza, wydaje mi sie ze to część z r.kelly byla xd jest na yt

Guest Messy vers

Ogolnie ten teledysk to ultra rak, tak wspaniała era z takim gównem. W tym teledysku sama gaga sobie zaprzecza z pojęciem sławy. Bardzo mroczny czas w życiu gagi

Karen Smith
10 minutes ago, Messy vers said:

Ogolnie ten teledysk to ultra rak, tak wspaniała era z takim gównem. W tym teledysku sama gaga sobie zaprzecza z pojęciem sławy. Bardzo mroczny czas w życiu gagi

Nie chce się otworzyć 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...