Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
5 minutes ago, Messy vers said:

wydaje mi sie jakby to było wczoraj

Pamietam, jak to obejrzalem po szkole w 3 gimnazjum, jedząc bułkę czosnkową z biedry :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
39 minutes ago, Little99 said:

Ja też. Bo mam piegi na mordzie, i w połączeniu z rudymi włosami to byłaby katastrofa. 

To nie jest mit tylko naukowy fakt xd zawsze zdarzają się wyjątki. Po prostu poziom testosteronu wpływa na porost brody i łysienie.

Wyjątek potwierdzjacy regułę, huh? :usrs:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Guest Messy vers
3 minutes ago, baazyll said:

Pamietam, jak to obejrzalem po szkole w 3 gimnazjum, jedząc bułkę czosnkową z biedry :bradley:

a ja w 2 lo.

I pamiętam jak ARTPOP wyciekł z wcześniejszej premiery w japonii 

Guest Messy vers
4 minutes ago, baazyll said:

jedząc bułkę czosnkową z biedry

już widzę taką gimbuskę edytę siedzącą przed takim starym laptopem wpatrzonym w ekran

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

a ja w 2 lo.

I pamiętam jak ARTPOP wyciekł z wcześniejszej premiery w japonii 

No ja zostalem fanem gagi w nocy z 8 na 9 listopada 2013, ale jeszcze wtedy nie zajmowalem sie leakami itp. W sumie malo wiem o takich momentach ikonicznych dla fanów sprzed ARTPOPu.

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

już widzę taką gimbuskę edytę siedzącą przed takim starym laptopem wpatrzonym w ekran

To byl stacjonarny xd 

Karen Smith

Niech te wybory w USA się już odbędą i niech się ten obłęd skończy żeby Gaga zaczęła znowu promować chromatice.

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Niech te wybory w USA się już odbędą i niech się ten obłęd skończy żeby Gaga zaczęła znowu promować chromatice.

No niby tak, ale pewnie gdyby nie elekcja, to nie zobaczylibysmy tego luku. A wyglada tu hat es hel 

Shawniqua Mendes
28 minutes ago, Messy vers said:

Czemu wszyscy śpią?:(

Ja nie

Karen Smith

O nie, dostałem kolejne warning point że piszę po pl w innym wątku. W tym o Adele i kindze rusin. Why :fatcat:

Wow, ten wątek jest tak popularny, że wkrótce go zamkną pewnie xD . 

Zawsze jak sprawdzam ggd to ten temat jest w Trending 

random GIF

https://discord.gg/HbjDKce3 FEEL FREE TO JOIN HAUS OF DELULU ON DISCORD!

Shawniqua Mendes
2 hours ago, Little99 said:

O nie, dostałem kolejne warning point że piszę po pl w innym wątku. W tym o Adele i kindze rusin. Why :fatcat:

TO SAMO

Shawniqua Mendes

Ej umre, jak zamkna ten thread :messga:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...