Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 1 minute ago, Little99 said: Tak myślisz? Ja nie wiem czym oni się kierują zamykając wątki, ale to że nasz wciąż jest to jest hit xD nw może oni myślą że dyskutujemy na poważne tematy tutaj Ciekawe, czy chociaz obczajają, czy nie wrzucamy tu jakichś nudesów Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Ja to jestem tak podjarany tą alice że aż bym wątek osobny zrobił! Jak sobie pomyślę i wyobraze jak alice mv mógłby wyglądać to mi mokro Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 17 minutes ago, Little99 said: Wiecie że Alice została dodana na jakieś playlisty na Spotify? Wiecie co to znaczy? Z 911 było podobnie. Wolna Baba też była na kilku playlistach wcześniej. To ZUPEŁNIE NIC nie oznacza Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, Little99 said: Ja to jestem tak podjarany tą alice że aż bym wątek osobny zrobił! Jak sobie pomyślę i wyobraze jak alice mv mógłby wyglądać to mi mokro A tu sie okaze, ze jest krecony nowym srajfonem, a na grinskrinie jest kraina czarów, do której gagę prowadzi madana jako królik z różowymi włosami i mejkapem haus labs Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Wolna Baba też była na kilku playlistach wcześniej. To ZUPEŁNIE NIC nie oznacza Wow, nikt nigdy nie zabił mojego hypu tak szybko Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Ciekawe, czy chociaz obczajają, czy nie wrzucamy tu jakichś nudesów Dzięki Bogu nikt owych makaronów tu nie udostępnia Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 4 minutes ago, baazyll said: A tu sie okaze, ze jest krecony nowym srajfonem, a na grinskrinie jest kraina czarów, do której gagę prowadzi madana jako królik z różowymi włosami i mejkapem haus labs I'll take anything Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 1 minute ago, Little99 said: Wow, nikt nigdy nie zabił mojego hypu tak szybko Nie ma za co Always here with reality check Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Jakbyście chcieli sporo reactions pod jakimś komentarzem to polecam napisać że Sour Candy jest lepsze bez Blackpink. Już drugi raz wyraziłem takie zdanie i sad reactions sypią się jak pojebane Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Jakbyście chcieli sporo reactions pod jakimś komentarzem to polecam napisać że Sour Candy jest lepsze bez Blackpink. Już drugi raz wyraziłem takie zdanie i sad reactions sypią się jak pojebane Ja przy tym o sajn from abow mam 50 reakcji sad i 20 na tak xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ja przy tym o sajn from abow mam 50 reakcji sad i 20 na tak xd A mnie fanki blackpink próbują przekonać że nie mam racji ups Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 2 minutes ago, Little99 said: A mnie fanki blackpink próbują przekonać że nie mam racji ups Ale ja tez wole fragmenty blackpink w kwaśnym cuksie ale za to ich piosenek nie lubie. Choć kiedyś tłerkowałem do dudududu i bylo calkiem spk xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Ale ja tez wole fragmenty blackpink w kwaśnym cuksie ale za to ich piosenek nie lubie. Choć kiedyś tłerkowałem do dudududu i bylo calkiem spk xdd Ja jakoś nie lubię ich, nie lubię kpopu ogólnie. Lubię jak artysta jest wyrazisty, a nie taki słodki na siłę Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja jakoś nie lubię ich, nie lubię kpopu ogólnie. Lubię jak artysta jest wyrazisty, a nie taki słodki na siłę Ale mozna byc slodkim i wyrazistym. Patrz: Grimes Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ale mozna byc slodkim i wyrazistym. Patrz: Grimes No ok, masz rację. Ale nie w przypadku Blackpink. Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.