Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Co myslisz? Xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: Nigdy nie prosiłam o jazdę darmową Prosiłam tylko, byś mi pokazał fajny czas Nigdy nie prosiłam o spadające szczochy Ja w końcu przyszłam, a szczochów jak nie było, tak niee maa. To spada na mnie Woda jak mizeria To spada na mnie Gotowa Lej na mnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra Szczaj na mnie, szczaj, szczaj Szczaj na mnie, szczaj, szczaj Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra Szczaj na mnie, szczaj, szczaj SZCZAJ. NA. MNIE OMG ty geniuszu Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 You made my day Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: OMG ty geniuszu Ok pisze dalej xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, Little99 said: You made my day Awwww Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ok pisze dalej xd Zrób całą chroamtice tak a cie ozłocę Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ariana: Żyjemy w świecie, w którym nikt nie jest wyjebisty Och, ale przynajmniej próbujemy mmm Mogę szczać na żółto, lecz wolę na biało I coo mi zroobisz bejbi Ari i Gagita: Czuję to na mojej skórze (To spada na mnie) Szczochy na mej twarzy (Woda jak mizeria) Zmyją moje grzechy (To leci na mnie) Zmywajcie aaaaaaaaa Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ariana: Żyjemy w świecie, w którym nikt nie jest wyjebisty Och, ale przynajmniej próbujemy mmm Mogę szczać na żółto, lecz wolę na biało I coo mi zroobisz bejbi Ari i Gagita: Czuję to na mojej skórze (To spada na mnie) Szczochy na mej twarzy (Woda jak mizeria) Zmyją moje grzechy (To leci na mnie) Zmywajcie aaaaaaaaa To jest tak dobre że robię zrzuty ekranu żeby to sb zapisać xD go on! Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ok. Teraz bridż Kuśki w górę Będę Twą prostatą Zaraz wzlecę Szczaj na mnie tsunamii Kuśki w górę Będę Twą prostatą Zaraz dojdęęę Szczaj na mniee Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ok. Teraz bridż Kuśki w górę Będę Twą prostatą Zaraz wzlecę Szczaj na mnie tsunamii Kuśki w górę Będę Twą prostatą Zaraz dojdęęę Szczaj na mniee AAAAAAAAAAAA pozdro z podłogi Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 @PanPikus przepraszam. Ale jak coś, to zapłacę za lobotomię Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 3 minutes ago, baazyll said: @PanPikus przepraszam. Ale jak coś, to zapłacę za lobotomię Jprdl xD Wolała bym być sucha ale przynajmniej jestem mokra xD Widać że lekarze ostatnio nie przyjmowali bo ci się chyba te pastylki na receptę już skończyły bejbe Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Kocham tą piosenkę Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, PanPikus said: Jprdl xD Wolała bym być sucha ale przynajmniej jestem mokra xD Akurat ten fragment jest chyba jednym z mniej rakowych xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: Akurat ten fragment jest chyba jednym z mniej rakowych xdd Nie, nie jest Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.