Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 No ta Madonna nie najgorzej xD tylko ta laska co ją robi za ładnie śpiewa Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: No ta Madonna nie najgorzej xD tylko ta laska co ją robi za ładnie śpiewa Noo wlasnie szok bo spoko spiewa Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Wgl ta piosenka i cala plyta byla ahead of its time. Szczegolnie impressive instant brzmi nadal bardzo futurystycznie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 A wiesz ze ten Kuszewski w okularach to gej? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: A wiesz ze ten Kuszewski w okularach to gej? No wlasnie slyszalem. Ale na serio? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: Wgl ta piosenka i cala plyta byla ahead of its time. Szczegolnie impressive instant brzmi nadal bardzo futurystycznie *Me who knows only hung up, frozen and like a prayer* Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: No wlasnie slyszalem. Ale na serio? Tak, no na 99% bo sam tego nie powiedział, bo go zjedzą, ale tak Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: *Me who knows only hung up, frozen and like a prayer* Nmzc Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ja jestem zaskoczony tym jak czadoman umie śpiewać i wg, nie spodziewałem się tego po nim. A jego "muzyka" mnie straumatyzowala w gimbazie bo każdy zjeb u mnie w szkole tego słuchał i oni byli okropni dla mnie i przez to on mi się źle kojarzył Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja jestem zaskoczony tym jak czadoman umie śpiewać i wg, nie spodziewałem się tego po nim. A jego "muzyka" mnie straumatyzowala w gimbazie bo każdy zjeb u mnie w szkole tego słuchał i oni byli okropni dla mnie i przez to on mi się źle kojarzył Przydalaby sie jakas reakcja pomiedzy lmao i sad Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Przydalaby sie jakas reakcja pomiedzy lmao i sad Noo czasem tak Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ok. Juz mogę byc chorym pojebem? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: Ok. Juz mogę byc chorym pojebem? Tak! Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Czy ja tego chcę? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Nigdy nie prosiłam o jazdę darmową Prosiłam tylko, byś mi pokazał fajny czas Nigdy nie prosiłam o spadające szczochy Ja w końcu przyszłam, a szczochów jak nie było, tak niee maa. To spada na mnie Woda jak mizeria To spada na mnie Gotowa Lej na mnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra Szczaj na mnie, szczaj, szczaj Szczaj na mnie, szczaj, szczaj Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra Szczaj na mnie, szczaj, szczaj SZCZAJ. NA. MNIE Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.