Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 10 minutes ago, PanPikus said: @baazyll być normalnym przez 1 dzień czelendż Ale co ja dzis zrobilem? To madzia pokazala cycki Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 11 minutes ago, baazyll said: Ale co ja dzis zrobilem? To madzia pokazala cycki Noł, szi didynt Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Noł, szi didynt Widocznie widzę rzeczy, ktorych nie ma. Ale jestem zbereźnicą, soł... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Wiecie co jest pojebane? Że moja mama robi jutro jakieś ciasto drożdżowe z rodzynkami. Serio, pojedzone Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 11 minutes ago, Little99 said: Wiecie co jest pojebane? Że moja mama robi jutro jakieś ciasto drożdżowe z rodzynkami. Serio, pojedzone Omg będziesz miał jutro cząstkę mnie w swoich ustach Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Just now, baazyll said: Omg będziesz miał jutro cząstkę mnie w swoich ustach Jprdl nigdy nie tknę tego ciasta jak ci nie wstyd chłopcze ty wiesz co narobiłeś Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Just now, Little99 said: Jprdl nigdy nie tknę tego ciasta jak ci nie wstyd chłopcze ty wiesz co narobiłeś No kupcię rodzynkową narobiłem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Just now, baazyll said: No kupcię rodzynkową narobiłem Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 31 smutnych reakcji pod postem że wersy Blackpink są zbędne w Sour Candy co im to daje wtf Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 U mnie chyba 40 xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Jem właśnie śliwkę. Ciekawe, czy też opuści moje wnętrze Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 17 minutes ago, baazyll said: Jem właśnie śliwkę. Ciekawe, czy też opuści moje wnętrze 1 dzień. 1. Pls. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Ej a co jak ktoś obejrzy taśme z dziewczynką z the ring, ale nie ma telefonu? Jak ona przekaze tej osobie, ze umrze za 7 dni? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Dobry wieczór kochane rodzynki, jest 21:37. Godzina naszego papieża, rodaka. Pozdrawiam Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.