Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Jakie poruszenie się zrobiło w tym wątku 2 minutes ago, weed said: Nie! hahaha tylko trochę, kilka słów tu i tam. Tak, nie, I mostly know things by sound hahah hearing my mom talk to her parents. Kurwa mac! dziękuję za miłe przyjęcie Welcome to the club. Kurwa mać to taki polish must have Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 GAGA NA TVN STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 4 minutes ago, Messy vers said: GAGA NA TVN STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co gdzie już nie ma Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Sine from above Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 W sensie ten nowy zapach. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Super ta reklama, w tv lepiej wygląda Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 6 minutes ago, Messy vers said: Super ta reklama, w tv lepiej wygląda Omg omg taaaak w końcu! Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ej a kupujecie czasopisma polskie, ale glownie chodzi mi o zagraniczne, w ktorych gaga jest na okladce, jest z nią wywiad itp? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ej a kupujecie czasopisma polskie, ale glownie chodzi mi o zagraniczne, w ktorych gaga jest na okladce, jest z nią wywiad itp? Nie, bo zazwyczaj są drogie 😂 Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Ej a kupujecie czasopisma polskie, ale glownie chodzi mi o zagraniczne, w ktorych gaga jest na okladce, jest z nią wywiad itp? Weź, ostatnio szukalem tego billboard nowego z września z nią i znalazłem gdzieś na eBayu za 180zl chyba nie jestem jakimś bogatym szejkiem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 45 minutes ago, Messy vers said: Nie, bo zazwyczaj są drogie 😂 Ja zaczalem kupowac z empiku gdzies tak w marcu 2019. Tylko strasznie zaluje, ze ominalem te wszystkie wołgi i ele z gagą na okladce na poczatku ery star is born. Ale strasznie sie jaram, ze mam te najbardziej krindżowe smieciowe tygodniki amerykanskie z gagą wklejoną w bradzia i z napisami o ciąży i wspolnym mieszkaniu. Nigdzie ich juz nie mozna dostac. Nawet na ebayu. Za 20 lat beda miec wartosc miliona zlotych z tym, ze takich bardziej obskjur tytulow empik nie ma w swojej ofercie wiec sad Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Weź, ostatnio szukalem tego billboard nowego z września z nią i znalazłem gdzieś na eBayu za 180zl chyba nie jestem jakimś bogatym szejkiem No wlasnie ja szukalem na stronie empiku i billboarda wgl nie mają Ale taki najwiekszy random jaki mam, to rosyjski glamur z gagą na okladce. Kupilem za 50 zl. A i tak nigdy nie przeczytam xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 4 minutes ago, baazyll said: No wlasnie ja szukalem na stronie empiku i billboarda wgl nie mają Ale taki najwiekszy random jaki mam, to rosyjski glamur z gagą na okladce. Kupilem za 50 zl. A i tak nigdy nie przeczytam xdd Ja nie mam takich super rzeczy w ogóle jedyne co posiadam to płyty cd ale to smutne w sumie a nawet nie wiem od czego zacząć, bo wszystko praktycznie jest już niedostępne Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Just now, Little99 said: Ja nie mam takich super rzeczy w ogóle jedyne co posiadam to płyty cd ale to smutne w sumie a nawet nie wiem od czego zacząć, bo wszystko praktycznie jest już niedostępne Hm moze potem zrobie foto tych gazet, zeby ci zepsuc humor Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, baazyll said: Hm moze potem zrobie foto tych gazet, zeby ci zepsuc humor Chyba gorzej być nie może Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.