Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

Shallow w Ameryce w sobotę :vegas:

A liczylem na rain on me w wersji maryla na wózku i kwiatkowski polewani szczochami Zenka :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

O kurwa własnie widziałem :billie: oglądałeś ten filmik? Dałbyś radę jakoś strescic czy za dużo tego xd 

Noo jest podzielony na chyba 4 czesci i w kazdej rezyser jest exposed w innej sprawie. Np ze jest hipokrytą, bo kreci filmy pro lgbt, a potem chcial nakrecic film o czarnoskorych, a na wykopie lajkuje memy wysmiewajace czarne dzieci z zespolem downa :bear:

Hasztag Rezyserzyciaisoverparty pewnie juz niedlugo bedzie trendowac wszedzie

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Noo jest podzielony na chyba 4 czesci i w kazdej rezyser jest exposed w innej sprawie. Np ze jest hipokrytą, bo kreci filmy pro lgbt, a potem chcial nakrecic film o czarnoskorych, a na wykopie lajkuje memy wysmiewajace czarne dzieci z zespolem downa :bear:

Hasztag Rezyserzyciaisoverparty pewnie juz niedlugo bedzie trendowac wszedzie

Noo, I jak śmiał się z osób niebinarnych, albo z molestowania seksualnego. To jest tak obrzydliwe zachowanie, że dziwię się że do tej pory ludzie go oglądają. 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Noo, I jak śmiał się z osób niebinarnych, albo z molestowania seksualnego. To jest tak obrzydliwe zachowanie, że dziwię się że do tej pory ludzie go oglądają. 

Noo ogladaja go 14latki, ktore mysla, ze to ambitne kino arthouse'owe :laughga: no i nauczycielki, ktore potem puszczają te dziela na lekcjach wychowawczych 

Karen Smith
4 minutes ago, baazyll said:

Noo ogladaja go 14latki, ktore mysla, ze to ambitne kino arthouse'owe :laughga: no i nauczycielki, ktore potem puszczają te dziela na lekcjach wychowawczych 

Czyli Welcome to Poland :laughga:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Czyli Welcome to Poland :laughga:

No Polacy lubią Trudne Sprawy, soł..

Shawniqua Mendes

Jezuu jak ja to kocham. 

Guest Messy vers

wkurwia mnie cały hejt na Bobbiego i wyśmiewanie jego planu - rollout, który podobno szykował 18 miesięcy. Myślę ze koles spedził w cholerę czasu na promo tego albumu. I tak podziwiam go, że uratował Chromatice w trakcie covid i zamieszek w usa, album normalnie umarłby po tygodniu. 

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

wkurwia mnie cały hejt na Bobbiego i wyśmiewanie jego planu - rollout, który podobno szykował 18 miesięcy. Myślę ze koles spedził w cholerę czasu na promo tego albumu. I tak podziwiam go, że uratował Chromatice w trakcie covid i zamieszek w usa, album normalnie umarłby po tygodniu. 

This! Tak samo jak ten hejt na Bloodpop. Ludzie są straszni, zamiast docenić to, że oni pomogli gadze, tylko jęczą. Bo Bloodpop dosłownie wyciągnął ją z dołka, a Bobby zaplanował super plan. GGD is toxic.  

Guest Messy vers
1 minute ago, Little99 said:

This! Tak samo jak ten hejt na Bloodpop. Ludzie są straszni, zamiast docenić to, że oni pomogli gadze, tylko jęczą. Bo Bloodpop dosłownie wyciągnął ją z dołka, a Bobby zaplanował super plan. GGD is toxic.  

taka jest prawda, że on nas też trochę hejtuje :billie: ale to prawda, zrobił bardzo dobrze dopracowany materiał i nie zasługuje na hejt. Ale nie, najważniejsza jest Sarcia Tampon, najbardziej pokrzywdzona. 

britney spears GIF

PanPikus
2 hours ago, baazyll said:

A liczylem na rain on me w wersji maryla na wózku i kwiatkowski polewani szczochami Zenka :bradley:

Nie można mieć wszystkiego :zilla:

2 hours ago, Little99 said:

Kto będzie śpiewać 

Piotr Cugowski z Alicją Szemplińską, ta co wygrała Voica i miała jechać na Eurowizję 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...