Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Just now, Messy vers said: Ten program dla Karyn prowadzi Dorota Szelągowska, robi chujowe remonty ,ktore sie nie podobają ludziom i jest córką Grocholi, tej pisarki Aaa to to, w sensie to jest chyba dla ludzi co się poświęcili dla innych a sami nic nie mają, przewinelo mi się kilka razy w tv Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 1 minute ago, baazyll said: Moje nie stracilo Moje tak, normalnie jest bardzo wyraźne Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 1 minute ago, Little99 said: Aaa to to, w sensie to jest chyba dla ludzi co się poświęcili dla innych a sami nic nie mają, przewinelo mi się kilka razy w tv Czyli ten program to ten gif? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 16 minutes ago, Little99 said: Aaa to to, w sensie to jest chyba dla ludzi co się poświęcili dla innych a sami nic nie mają, przewinelo mi się kilka razy w tv W sensie chyba jest taki motyw. Ona ogólnie zajmuje sie wnętrzami i miala już program na tvn style Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 10 minutes ago, Messy vers said: W sensie chyba jest taki motyw. Ona ogólnie zajmuje sie wnętrzami i miala już program na tvn style No ale czemu to weszlo na 21:30? Lejdi ma tak niską oglądalność? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 9 minutes ago, baazyll said: No ale czemu to weszlo na 21:30? Lejdi ma tak niską oglądalność? Niet. Wstępnie Lejdi miała wejść do tv na wiosnę due to corona and niskie ceny reklam. But tvn jest zadowolone enough z rynku reklam i wypuściło lejdi teraz. Jako ze koliduje to z Karyna, która planowo miała być od października, wykorzystali wolny slot do września, a od października o tej godzinie. Osobiście uwazam że Karyna to #flop i ona powinna mieć taki czas antenowy Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Byczys! BrzydUla nowy sezon od dzisiaj jest Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Byczys! BrzydUla nowy sezon od dzisiaj jest Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Oo kolejny **** dołączy chyba do zacnego grona obok 19+ Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ja zaczalem ogladac Brzydulę od chyba 150 odcinka. Ale moim fejwryt i jedynym, do ktorego wracam jest ten, w ktorym przychodzi do firmy juz odmieniona i wszyscy mają takiego majndfaka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Tylko ja nie cierpię Avy? nie chodzi mi o to że kopiuje gagę, ogólnie jej styl artystyczny a raczej jego brak. I jak "śpiewała" dla amazona to był cringe, dla mnie jak artysta robi lipsync i to jeszcze tak nieudolnie to jest skreślony. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Just now, baazyll said: Ja zaczalem ogladac Brzydulę od chyba 150 odcinka. Ale moim fejwryt i jedynym, do ktorego wracam jest ten, w ktorym przychodzi do firmy juz odmieniona i wszyscy mają takiego majndfaka Właśnie jak oni to zrobią, bo niby przyszła odmieniona ale sezon 2 i znowu będzie nieodmieniona? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ej dobra na którym ta brzydula bo nihdzie nie mg znaleźć Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Właśnie jak oni to zrobią, bo niby przyszła odmieniona ale sezon 2 i znowu będzie nieodmieniona? W zwiastunach nowego sezonu jest odmieniona . Po co mieliby znowu ją zbrzydniać? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Ej dobra na którym ta brzydula bo nihdzie nie mg znaleźć A ona nie byla o 20? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.