Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
19 minutes ago, Messy vers said:

W sumie pewnie tak wygladalbym po zmianie plci xd

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
7 hours ago, baazyll said:

Niee bo dasz sad react :ladyhaha:

*How dare you*. gif

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
2 hours ago, PanPikus said:

*How dare you*. gif

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith

Lubicie chilling adventures of sabrina? Jeszcze w tym roku wyjdzie 4, niestety ostatni już sezon. Mam nadzieję że będzie już na Halloween :vegas: 

PanPikus
3 hours ago, baazyll said:

Kasz mi ałsajd hałabałt dat? :ally:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
30 minutes ago, PanPikus said:

Kasz mi ałsajd hałabałt dat? :ally:

Nah. Nawet nie dales reakcji love :bradley:

2 hours ago, Little99 said:

Lubicie chilling adventures of sabrina? Jeszcze w tym roku wyjdzie 4, niestety ostatni już sezon. Mam nadzieję że będzie już na Halloween :vegas: 

Tak oglądałem wszystkie sezony i z niecierpliwością czekam na ostatni. Klimat serialu jest bardzo spoko (jako fan HP uwielbiam filmy/seriale o magii :ally:). Może i dobrze że kończą go w momencie gdy jeszcze "powiedzmy" fabuła nie jest robiona na siłę aby dłużej brać kasę. 
annoyed sabrina spellman GIF by Chilling Adventures of Sabrina

Edit: :bradley: jeszcze 1 like i będę miał 2k reputacji :enigma:

PanPikus
8 minutes ago, baazyll said:

Nah. Nawet nie dales reakcji love :bradley:

Dałem lajka. Jeszcze będzie wymyślał patrzta go :nails: :huntyga:

PanPikus
1 minute ago, Kapi09 said:

Tak oglądałem wszystkie sezony i z niecierpliwością czekam na ostatni. Klimat serialu jest bardzo spoko (jako fan HP uwielbiam filmy/seriale o magii :ally:). Może i dobrze że kończą go w momencie gdy jeszcze "powiedzmy" fabuła nie jest robiona na siłę aby dłużej brać kasę. 

You're welcome :D

Karen Smith
3 minutes ago, Kapi09 said:

Myślę że jeszcze 2 sezony więcej i zrobiłby się z tego kolejny Riverdale 

2 minutes ago, Little99 said:

Myślę że jeszcze 2 sezony więcej i zrobiłby się z tego kolejny Riverdale 

Niestety nie oglądałem Riverdale, ale słyszałem od wielu osób, że jest kontynuowany na siłę jak np. The Walking Dead :saladga: Pewnie serial by mi się spodobał, ale myśl że nie wytrzymam do końca mnie zniechęciła

Shawniqua Mendes

Psze para szum wszystkich :huntyga:

Polecicie jakieś fajne seriale z motywem magii / innego świata / innej rzeczywistości?

Dla przykładu seriale które bardzo lubię:
Dark :firega:, Stranger Things, Gra o Tron, Wiedźmin, Chilling Adventures of Sabrina, The Umbrella Academy, The OA

Shawniqua Mendes
12 minutes ago, Kapi09 said:

Polecicie jakieś fajne seriale z motywem magii / innego świata / innej rzeczywistości?

Dla przykładu seriale które bardzo lubię:
Dark :firega:, Stranger Things, Gra o Tron, Wiedźmin, Chilling Adventures of Sabrina, The Umbrella Academy, The OA

A widziałeś Lost?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...