Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Guest Messy vers
1 minute ago, baazyll said:

No ale szczaj na mnie tez bylo mocno komercyjne, a nie jest takim hitem, jak zakladano. Ja mysle, ze wyda nowy material, jak wynajda lek na kowida, czyli w 2065 najwczesniej

Ktoś tu pisał, ze ogólnie pop industry jest teraz weak i ze ROM performance jest na good enough level

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Messy vers said:

Coo xd ja miałem słuchałem w 3 Gim (gang bang:madge:) ale znałem zawsze (to co rzucała się w takiej klatcexd)

Noo nie? Nwm, jak to mozliwe. Tak dlugo zyc nie wiedzac o istnieniu krolowej :messga:

What? W jakiej klatce?

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
2 minutes ago, Messy vers said:

Coo xd ja słuchałem w 3 Gim (gang bang:madge:) ale znałem zawsze (to co rzucała się w takiej klatcexd)

Oj ja żyłem pod kamieniem 

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

Ktoś tu pisał, ze ogólnie pop industry jest teraz weak i ze ROM performance jest na good enough level

Niby tak. Ale nwm, czy gdyby wydala to w swiecie bez covida byloby duzo lepiej jesli chodzi np o wyswietlenia na yt

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers
Just now, baazyll said:

Noo nie? Nwm, jak to mozliwe. Tak dlugo zyc nie wiedzac o istnieniu krolowej :messga:

What? W jakiej klatce?

"Psie pra szam":laughga:

Shawniqua Mendes

"Psie pra szam":laughga:

Aaaa sorry. Iconic. 

Ale to bylo psze para szum :ladyhaha:

Guest Messy vers
Just now, baazyll said:

Niby tak. Ale nwm, czy gdyby wydala to w swiecie bez covida byloby duzo lepiej jesli chodzi np o wyswietlenia na yt

No właśnie ktoś tu dodał liczbę wyświetleń z innych klipów i porównał, ze ROM nie jest złe pod tym wzgledem.

Shawniqua Mendes

No właśnie ktoś tu dodał liczbę wyświetleń z innych klipów i porównał, ze ROM nie jest złe pod tym wzgledem.

Ale i tak nie moge przezyc, ze teledysk mintaja z tym raperem, ktory wygladal jak po przedawkowaniu zanim przedawkowal ma wiecej wyswietlen od ROM :bradley:

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

ryan howard what GIF

Ooł nooł znowu trzeba dziecko edukowac :billie:

Shawniqua Mendes

No bo w polowie piosenki madana mowi przepraszam w kilku jezykach. W 2:58 jest psze para szum 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Whaaaat xD 

Tak bylo

Guest Messy vers
7 minutes ago, baazyll said:

Ale i tak nie moge przezyc, ze teledysk mintaja z tym raperem, ktory wygladal jak po przedawkowaniu zanim przedawkowal ma wiecej wyswietlen od ROM :bradley:

No właśnie, a to nie jest pop. Nie rozumiem tej mody na rap w USA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...