Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 11 minutes ago, Little99 said: Dorba właśnie obejrzałem, sztos Czemu nie wydała całości? Ogólnie to był bardzo mroczny czas w karierze Gagi. Managment wypiął się na nią, teledysk był kontrowersyjny (sama współpraca GaGa x Richardson x R. Kelly była bardzo głośna). Wydaje mi się, że GaGa ostatecznie nie chciała wydać tego klipu, bo był bardzo zbereźny, a Interscope na nią bardzo naciskało. Klip był kilkakrotnie przekładany i zapowiadany np. na oficjalnym kanale Vevo. Ostatecznie, GaGa nie wydała klipu i zniknęła na bardzo długi czas z mediów itp. (chyba do momentu G.A.Y). W 2014 roku fragment klipu wyciekł do TMZ. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 W sumie szkoda, że kleło nie zaspiewala tego Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 17 minutes ago, baazyll said: W sumie szkoda, że kleło nie zaspiewala tego Mi jakoś nie podchodzi. Zdecydowanie wolę out of control. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 A brooklyn nights lubisz? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, baazyll said: A brooklyn nights lubisz? Kooochaaaam świetna jest Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Jezu pamietam jak dzis, jak nagle to wycieklo na poczatku 2014 i wszyscy mysleli, ze to pewnie nowy singiel z ARTPOP act 2 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 ARTPOP act 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 On na pewno istnieje. Mam nadzieję, ze umrę pozniej niz gaga, bo pewnie wydadzą to po jej smierci, a chce uslyszec w hd partynauseous, tea i frankensteined Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 11 minutes ago, baazyll said: On na pewno istnieje. Mam nadzieję, ze umrę pozniej niz gaga, bo pewnie wydadzą to po jej smierci, a chce uslyszec w hd partynauseous, tea i frankensteined I Babylon hl (mozna dodać do listy) Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Messy vers said: I Babylon hl (mozna dodać do listy) A ja nadal uwazam, ze jak juz nakreci teledysk (albo nakrecila), to wlasnie do wersji Haus Labs. But we'll see. Albo i nie xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Jaki haus labs szykujcie się na jazz Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Jak już jazz, to wolalbym dvd cheek to cheek 2, bo gage spiewajaca jazz moge ogladac, ale tylko sluchac juz mi sie nie bardzo chce. Plus nie noo, musi byc jeszcze chociaz jeden teledysk do czegos z chromaticii. Nawet dżołen miała 4 teledyski, soł... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, baazyll said: Jak już jazz, to wolalbym dvd cheek to cheek 2, bo gage spiewajaca jazz moge ogladac, ale tylko sluchac juz mi sie nie bardzo chce. Plus nie noo, musi byc jeszcze chociaz jeden teledysk do czegos z chromaticii. Nawet dżołen miała 4 teledyski, soł... Joanne miala 4? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Messy vers said: Joanne miala 4? Noo xd Perfekt delużyn, tysiąc rizons, dżon łejn i joanna Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Apropos tysiac rizons. Never forget Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.