Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, baazyll said: Juz skonczyla? Zaraz skonczy kurwa to aż boli Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: **** you.tvp, this is cleo bitch, FREEEEE YOURSELF!🐷🐷🐷 Polski przemysł rozrywkowy nigdy by nie był gotowy na taki poziom performance artu. But I'm here for it. Niech wymiotuje na Zenka ujeżdżając mechaniczną Marylę A co do Fashion to najprędzej mógłbyś zobaczyć na VOD pewnie. To było gdzieś w 10-15 minucie dzisiejszego odcinka I guess Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Polski przemysł rozrywkowy nigdy by nie był gotowy na taki poziom performance artu. But I'm here for it. Niech wymiotuje na Zenka ujeżdżając mechaniczną Marylę A co do Fashion to najprędzej mógłbyś zobaczyć na VOD pewnie. To było gdzieś w 10-15 minucie dzisiejszego odcinka I guess Tvp ma swoje vod? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Niech wymiotuje na Zenka ujeżdżając mechaniczną Marylę Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, Messy vers said: Tvp ma swoje vod? Ma xD ja tam własnie nadrabiam odcinki rolnika hahahahaha Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Polski przemysł rozrywkowy nigdy by nie był gotowy na taki poziom performance artu. But I'm here for it. Niech wymiotuje na Zenka ujeżdżając mechaniczną Marylę A co do Fashion to najprędzej mógłbyś zobaczyć na VOD pewnie. To było gdzieś w 10-15 minucie dzisiejszego odcinka I guess Ja wolalbym, zeby maryla znowu wziela sie za cover gagi. Tym razem mogliby z kwiatkowskim wykonac szczaj na mnie w wersji z moim tlumaczeniem, jednoczesnie wykonujac choreo w kostiumach z teledysku. A w wersji w tvp do polewania zamiast wody, uzyliby szczochów zenka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Aaaaa laska śpiewa always rememmebr us this way masakra aaa ale falsz A właśnie miałem pisać, że już Voice od 4 tygodni a tu nadal żadnego utworu Gagi ( w domyśle, żadnego z ASIBa) a tu proszę Szkoda, że nie INLA, Edi by się podnieciła ostro. Widzieliście jej covery z jej trasy koncertowej w tamtym roku? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, PanPikus said: A właśnie miałem pisać, że już Voice od 4 tygodni a tu nadal żadnego utworu Gagi ( w domyśle, żadnego z ASIBa) a tu proszę Szkoda, że nie INLA, Edi by się podnieciła ostro. Widzieliście jej covery z jej trasy koncertowej w tamtym roku? Tak ja widziałem. Podobało mi się bo Edyta ma śliczny głos, jest głupia ale głos to ma cudowny. W the voice wg leciało Stupid love kilka razy w przerwie między uczestnikami albo jak ktoś został wybrany. To leci muzyczka w tle. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 minute ago, PanPikus said: A właśnie miałem pisać, że już Voice od 4 tygodni a tu nadal żadnego utworu Gagi ( w domyśle, żadnego z ASIBa) a tu proszę Szkoda, że nie INLA, Edi by się podnieciła ostro. Widzieliście jej covery z jej trasy koncertowej w tamtym roku? Ja widzialem Ja chcialbym, zeby ktos zaspiewal 1000 doves wersje piano Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 **** idę dalej pić bo nie cierpię sanah Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ja widzialem Ja chcialbym, zeby ktos zaspiewal 1000 doves wersje piano Albo love me right Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Takiej reakcji bym właśnie oczekiwał od GP 2 minutes ago, baazyll said: Ja wolalbym, zeby maryla znowu wziela sie tym razem za cover gagi. Tym razem mogliby wykonac szczaj na mnie w wersji z moim tlumaczeniem, jednoczesnie wykonujac choreo w kostiumach z teledysku. A w wersji w tvp do polewania zamiast wody, uzyliby szczochów zenka OK. Posłuchaj mnie złociutki. Teraz to k*rwa popłynąłeś za ostro. Ewwww Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Sanah ale po roku w Rosji chyba Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Takiej reakcji bym właśnie oczekiwał od GP OK. Posłuchaj mnie złociutki. Teraz to k*rwa popłynąłeś za ostro. Ewwww Jezuu juz widze maryle na wozku inwalidzkim ze skrzydlami na plecach jak ariana, a potem gdy wchodzi drop ona skacząca na tym wozku xddd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Just now, baazyll said: Jezuu juz widze maryle na wozku z inwalindzkim ze skrzydlami na placach jak ariana, a potem gdy wchodzi drop ona skacząca na tym wozku xddd Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.