Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes

Hm w sumie moze sie powstrzymam. Juz widzialem go shirtless na insta

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
Just now, baazyll said:

Hm w sumie moze sie powstrzymam. Juz widzialem go shirtless na insta

Trochę stary jest xD nie warto 

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Trochę stary jest xD nie warto 

Ma wiecej niz 40? Wlasnie ja mam teraz fazę na dadich tego typu. 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Dawajcie jakies fajne memy z stefa na yt:stalkga:

Np?

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Ma wiecej niz 40? Wlasnie ja mam teraz fazę na dadich tego typu. 

Ah no ok, znasz jakiś fajnych? :stalkga:

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Ah no ok, znasz jakiś fajnych? :stalkga:

No obserwuję trochę na Insta, ale teraz nie mam zamiaru ich szukac, bo mam 4500 obserwowanych na insta, bo hakerzy stwierdzili, ze tak bedzie fajnie :neyde:

Shawniqua Mendes

Ale z mlodszych dadich mam krasza na Alvaro Solera. Ale moi znajomi tego nie czają wiec im alone w moim zachwycie :bradley:

Karen Smith

Jestem naprawdę w szoku ze nie zamknęli nam tego wątku. Chciałbym zobaczyć miny wszystkich non polish members odwiedzających przypadkiem ten wątek :ladyhaha:

Shawniqua Mendes

W sumie nw. Gdyby to byl np francuski thread, to pewnie bylbym ciekawy o czym piszą, ale raczej nie na tyle, zeby tlumaczyc komentarze w translatorze. Mysle, ze z nami mają podobnie :huntyga:

Shawniqua Mendes

To jest tak dobre 

PanPikus
2 hours ago, baazyll said:

Wgl to weird ze 50latek ma na imię Damian. Ja znam tylko 50letnich Januszy, Józków albo Wieśków :ladyhaha:

Nie lubię tego imienia :shadow:

I wgl w ciągu 2 dni ten thread zszedł na bardzo złą drogę :poot: get a room czy coś :triggered:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
2 hours ago, PanPikus said:

Nie lubię tego imienia :shadow:

I wgl w ciągu 2 dni ten thread zszedł na bardzo złą drogę :poot: get a room czy coś :triggered:

Jesteśmy zbyt zbereźni? :stalkga:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...