Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, Little99 said: Byle nie Kaczyńska A Maffashion to nie Kuczyńska? Ale majndfak xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 A oglądał tu ktoś wgl amerykańską wersję kiedyś? Sto pro lepsza od polskiej, chociaż podobnie toksyczna Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, baazyll said: A oglądał tu ktoś wgl amerykańską wersję kiedyś? Sto pro lepsza od polskiej, chociaż podobnie toksyczna czyli taka sama Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 3 minutes ago, baazyll said: A oglądał tu ktoś wgl amerykańską wersję kiedyś? Sto pro lepsza od polskiej, chociaż podobnie toksyczna Nie przeżyłbym takiej dawki toksyny Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Messy vers said: czyli taka sama Mimo wszystko moim zdaniem trochę mniej krindżowa a bardziej zabawna. I ma 100% więcej ikonicznych momentów Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, baazyll said: Mimo wszystko moim zdaniem trochę mniej krindżowa a bardziej zabawna. I ma 100% więcej ikonicznych momentów nie no wiadomo ze oryginał lepszy niż lokalna wersja Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Little99 said: Przyszedl juz Dominik? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 minute ago, baazyll said: Przyszedl juz Dominik? Tak cały mój Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Little99 said: Tak cały mój Podziel sie posilkiem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, baazyll said: Podziel sie posilkiem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Just now, Little99 said: Dlaczego nie ma na gagadaily reakcji angry albo czegos podobnego... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 OMG, czuję się jak na starym Gagaface (za czasów czatu na stronie) Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Nwm ja mam poczucie ze w koncu zbanują ten thread jeśli ciagle bedzie w top trending bo niepolacy będą confused i bedzie im smutno ze nie mogą dołączyć Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 2 minutes ago, Kapi09 said: OMG, czuję się jak na starym Gagaface (za czasów czatu na stronie) a oni nie mieli forum na facebooku? Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.