Karen Smith 10,026 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 1 minute ago, baazyll said: No ale duze plakaty sa dosyc drogie Yeah I can confirm Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 3 minutes ago, Kapi09 said: Widzę że wątek nie zatrzymuje się. Cytując klasyka: "Polacy przejmują GGD" Polaczki przejmujo Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Ciekawe, czy ten thread bedzie istnial za rok Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Just now, baazyll said: Ciekawe, czy ten thread bedzie istnial za rok Będzie xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jezu ja bym nie zrobil tej sesji Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Zrobiłem coś głupiego i spoko przed chwilą, kupiłem z 2 znajomych bilety do Portugalii pt-pon. Oby tylko nie zmienili jakichś zasad i kwarantanna będzie najgorzej że przesiadka w UK jak tam mi odwołają lot do Portugalii to kwarantanna w UK (płatność GBP) Ale z drugiej strony w Portugalii jest dobra sytuacja niby i jest pięknie. Co ja kurwa zrobiłem 140zł w 2 strony Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 1 minute ago, Kapi09 said: Zrobiłem coś głupiego i spoko przed chwilą, kupiłem z 2 znajomych bilety do Portugalii pt-pon. Oby tylko nie zmienili jakichś zasad i kwarantanna będzie najgorzej że przesiadka w UK jak tam mi odwołają lot do Portugalii to kwarantanna w UK (płatność GBP) Ale z drugiej strony w Portugalii jest dobra sytuacja niby i jest pięknie. Co ja kurwa zrobiłem Lol. A po ile bilety? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 W sumie Eryk spoko zdjecie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Kalibabka booring Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sarna średnio Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 2 minutes ago, Kapi09 said: Zrobiłem coś głupiego i spoko przed chwilą, kupiłem z 2 znajomych bilety do Portugalii pt-pon. Oby tylko nie zmienili jakichś zasad i kwarantanna będzie najgorzej że przesiadka w UK jak tam mi odwołają lot do Portugalii to kwarantanna w UK (płatność GBP) Ale z drugiej strony w Portugalii jest dobra sytuacja niby i jest pięknie. Co ja kurwa zrobiłem Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Lol. A po ile bilety? 140zł, lot nocny więc tylko 2 noclegi sb/nd i nd/pon. W Faro nocleg za 35zl i Lizbona 40 zl Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Just now, Kapi09 said: 140zł, lot nocny więc tylko 2 noclegi sb/nd i nd/pon. W Faro nocleg za 35zl i Lizbona 40 zl Zabierz jeszcze mnie i @Little99 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Just now, baazyll said: Zabierz jeszcze mnie i @Little99 Tak! Zabierzcie mnie z tego kraju Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.