Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Nie, inaczej. Jeśli zgodzi się nagrać dla nich występ to coś wygra,(tak jak na Vmas) a jak nie będzie chciała, to nic nie dostanie. A wszyscy, ktorzy wystapili na vma, dostali nagrodę w jakiejs kategorii? Nie pamietam juz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, baazyll said: A wszyscy, ktorzy wystapili na vma, dostali nagrodę w jakiejs kategorii? Nie pamietam juz Nie. Milena Cytrus nie dostała nic. Niech Gagita wyda teledyski do Replay albo Alice i je zaśpiewa tam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nie. Milena Cytrus nie dostała nic. Niech Gagita wyda teledyski do Replay albo Alice i je zaśpiewa tam Milena Cytrus Niee. Ja chce fri łumen. Albo niech wyda double singiel wlasnie fri łumen i babilon. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 A wgl słyszeliście o dramie dotyczącej scenarzysty śmierci? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 12 minutes ago, baazyll said: Milena Cytrus Niee. Ja chce fri łumen. Albo niech wyda double singiel wlasnie fri łumen i babilon. Maryla rodowicz, kasia chichopek a wszyscy tancza jak im pati zagra bo pati to djejka a iwona wegrowska tanczy nie do rytmu Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 2 minutes ago, baazyll said: A wgl słyszeliście o dramie dotyczącej scenarzysty śmierci? who? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Just now, Messy vers said: who? Reżyser życia Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: DŻEŚIKA HONDA XDDDDD Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 10 minutes ago, Messy vers said: Maryla rodowicz, kasia chichopek a wszyscy tancza jak im pati zagra bo pati to djejka a iwona wegrowska tanczy nie do rytmu 7 minutes ago, Messy vers said: Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 10 minutes ago, baazyll said: Reżyser życia Nie a co się odjebało? W którymś filmiku vogule poland pokazali co on mówi, dla mnie jest nikim więc nie wiem cyx o tym mówisz Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 11 minutes ago, Messy vers said: Ale wole to xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, Little99 said: Nie a co się odjebało? W którymś filmiku vogule poland pokazali co on mówi, dla mnie jest nikim więc nie wiem cyx o tym mówisz Na 1 miejscu na czasie na YT jest filmik godzinny Gargamela, w ktorym miażdży scenarzystę ponad milion wyswietlen w 2 dni. Polecam. A rezyser juz ustawil instagrama na prywatnego xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Shallow w Ameryce w sobotę Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Na 1 miejscu na czasie na YT jest filmik godzinny Gargamela, w ktorym miażdży scenarzystę ponad milion wyswietlen w 2 dni. Polecam. A rezyser juz ustawil instagrama na prywatnego xdd O kurwa własnie widziałem oglądałeś ten filmik? Dałbyś radę jakoś strescic czy za dużo tego xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.