Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
1 minute ago, PanPikus said:

Nie, inaczej. Jeśli zgodzi się nagrać dla nich występ to coś wygra,(tak jak na Vmas) a jak nie będzie chciała, to nic nie dostanie. 

A wszyscy, ktorzy wystapili na vma, dostali nagrodę w jakiejs kategorii? Nie pamietam juz

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

A wszyscy, ktorzy wystapili na vma, dostali nagrodę w jakiejs kategorii? Nie pamietam juz

Nie. Milena Cytrus nie dostała nic. Niech Gagita wyda teledyski do Replay albo Alice i je zaśpiewa tam :pray: 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Nie. Milena Cytrus nie dostała nic. Niech Gagita wyda teledyski do Replay albo Alice i je zaśpiewa tam :pray: 

Milena Cytrus :heart:

Niee. Ja chce fri łumen. Albo niech wyda double singiel wlasnie fri łumen i babilon.

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

A wgl słyszeliście o dramie dotyczącej scenarzysty śmierci? :billie:

Guest Messy vers
12 minutes ago, baazyll said:

Milena Cytrus :heart:

Niee. Ja chce fri łumen. Albo niech wyda double singiel wlasnie fri łumen i babilon.

Maryla rodowicz, kasia chichopek 

a wszyscy tancza jak im pati zagra bo

pati to djejka a iwona wegrowska

tanczy nie do rytmu

Shawniqua Mendes
Just now, Messy vers said:

who?

Reżyser życia :laughga:

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Messy vers said:

DŻEŚIKA HONDA XDDDDD

Karen Smith
10 minutes ago, Messy vers said:

Maryla rodowicz, kasia chichopek 

a wszyscy tancza jak im pati zagra bo

pati to djejka a iwona wegrowska

tanczy nie do rytmu

7 minutes ago, Messy vers said:

melissa rauch wtf GIF by The Bronze Movie

Karen Smith
10 minutes ago, baazyll said:

Reżyser życia :laughga:

Nie a co się odjebało? W którymś filmiku vogule poland pokazali co on mówi, dla mnie jest nikim :ohwell: więc nie wiem cyx o tym mówisz 

Shawniqua Mendes
11 minutes ago, Messy vers said:

Ale wole to xdd

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Nie a co się odjebało? W którymś filmiku vogule poland pokazali co on mówi, dla mnie jest nikim :ohwell: więc nie wiem cyx o tym mówisz 

Na 1 miejscu na czasie na YT jest filmik godzinny Gargamela, w ktorym miażdży scenarzystę :bradley: ponad milion wyswietlen w 2 dni. Polecam. 

A rezyser juz ustawil instagrama na prywatnego xdd

PanPikus

Shallow w Ameryce w sobotę :vegas:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
2 minutes ago, baazyll said:

Na 1 miejscu na czasie na YT jest filmik godzinny Gargamela, w ktorym miażdży scenarzystę :bradley: ponad milion wyswietlen w 2 dni. Polecam. 

A rezyser juz ustawil instagrama na prywatnego xdd

O kurwa własnie widziałem :billie: oglądałeś ten filmik? Dałbyś radę jakoś strescic czy za dużo tego xd 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...