Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Aż sam napisałem komentarz temu chujkowi pirogowi xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Black Friday na poornhubie Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: Aż sam napisałem komentarz temu chujkowi pirogowi xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Boże @baazyll BLACK FRIDAY NA ****HUBIE Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, Little99 said: Boże @baazyll BLACK FRIDAY NA ****HUBIE Boze pamietam, jak dali miesiąc za darmo premium na poczatku pandemii Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Just now, baazyll said: Boze pamietam, jak dali miesiąc za darmo premium na poczatku pandemii TERAZ SĄ 4 MIESIACE ZA DARMO Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 18 minutes ago, Little99 said: TERAZ SĄ 4 MIESIACE ZA DARMO What? Na pewno nie miesiąc? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 34 minutes ago, Little99 said: Wg nie wiem czy widzieliscie ale pojeby Piróg i woliński na ig bronią go i piszą obrzydliwe komentarze że łatwo kogoś skreślić nie dając szansy na obronę. Masakra, taka Daria ruda sprzed kilku edycji piroga szybko znokautowała xD idźcie zobaczyć Nw, gdzie szukać. Ale widzę sporo komentarzy na ig ludzi, ktorzy nazywają go gwalcicielem. Przeciez to nie byl gwalt... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Nw, gdzie szukać. Ale widzę sporo komentarzy na ig ludzi, ktorzy nazywają go gwalcicielem. Przeciez to nie byl gwalt... Ogólnie post piroga na jego ig. Nie wiadomo czy był ale jakie to ma znaczenie, skoro to była osoba nieletnia? Ona miała bodajże 15 lat a on 22. To jest tak jak gwałt, 15letnie dziecko nie może wyrazić zgody na stosunek, no come on. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 14 minutes ago, Little99 said: Ogólnie post piroga na jego ig. Nie wiadomo czy był ale jakie to ma znaczenie, skoro to była osoba nieletnia? Ona miała bodajże 15 lat a on 22. To jest tak jak gwałt, 15letnie dziecko nie może wyrazić zgody na stosunek, no come on. Miala podobno 15,5, więc jest szansa, ze mogla go oklamac i powiedziec, ze ma juz 16. Nie chcę, zeby to bylo odebrane jako zrzucanie winy na ofiarę, ale przeciez moglo tak byc... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 16 minutes ago, Little99 said: 15letnie dziecko nie może wyrazić zgody na stosunek, no come on. Łot? W polszy mozna to robic od 15 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Łot? W polszy mozna to robic od 15 Ale nie z osobą dorosłą plus to nie polska Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ale nie z osobą dorosłą plus to nie polska Omg a to myslalam, ze 15latek juz moze miec sugardadiego Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Omg a to myslalam, ze 15latek juz moze miec sugardadiego Ale jak sobie pomyślę że w wieku właśnie nw 15 lat pisałem z jakimiś kolesiami starszymi i ja byłem taki ze chce tego a oni tymbarsziej xD that's sic Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ale jak sobie pomyślę że w wieku właśnie nw 15 lat pisałem z jakimiś kolesiami starszymi i ja byłem taki ze chce tego a oni tymbarsziej xD that's sic Omg what. Ciebie tez by wywalili z top model Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.