Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, PanPikus said: Żeby nie było, ja nie gole nóg A baazyll ma na prawdę 12 lat. A wygląda na 13 skubaniec Ja ogoliłem pierwszy raz w życiu w sierpniu. Wygladalem podobno seksi bo mam zgrabne nogi ale kurde, jak np sikałem na siedząco to te odrastające włoski bolały jak się na nich siedziało Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, PanPikus said: Żeby nie było, ja nie gole nóg A baazyll ma na prawdę 12 lat. A wygląda na 13 skubaniec Noo szczochy klientów odmładzają widocznie Ooł noł. Czyli jak teraz nie chodzę do pracy, to sie zestarzeje i bede wygladac na 14 i pół Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja młodszy 4 lata jestem od niego. A nie 3? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: na prawdę Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, baazyll said: A nie 3? Nie wiem już xd z grudnia 99 jestem policz sobie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, Little99 said: Nie wiem już xd z grudnia 99 jestem policz sobie No to 3 xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Dobra a teraz spanko Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja ogoliłem pierwszy raz w życiu w sierpniu. Wygladalem podobno seksi bo mam zgrabne nogi ale kurde, jak np sikałem na siedząco to te odrastające włoski bolały jak się na nich siedziało Obawiam się że post poniżej jest jakoś z tym powiązany 2 minutes ago, baazyll said: Noo szczochy klientów odmładzają widocznie Ooł noł. Czyli jak teraz nie chodzę do pracy, to sie zestarzeje i bede wygladac na 14 i pół Myślę że jesteś jak ten Bendżamin Batton. Będziesz coraz starszy wyglądając coraz młodziej. 1 minute ago, Messy vers said: Ogh, Oh guys. The grammar Police is here.. Na prawdę na prawdę na prawdę Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: Obawiam się że post poniżej jest jakoś z tym powiązany Myślę że jesteś jak ten Bendżamin Batton. Będziesz coraz starszy wyglądając coraz młodziej. Ogh, Oh guys. The grammar Police is here.. Na prawdę na prawdę na prawdę Ooł nooł. Ja batona jeszcze nie widzialam jestem ankolczord bycz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ooł nooł. Ja batona jeszcze nie widzialam jestem ankolczord bycz Oh wow. Nie do opowiedzenia to jest Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Oh wow. Nie do opowiedzenia to jest Znaczy wiem tylko, ze on sie tam nie starzeje i, że fani innych filmow Finchera nie lubią tego filmu... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 10 minutes ago, PanPikus said: Ogh, Oh guys. The grammar Police is here.. Na prawdę na prawdę na prawdę Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, baazyll said: Znaczy wiem tylko, ze on sie tam nie starzeje i, że fani innych filmow Finchera nie lubią tego filmu... A ja wolę 7 godzinny dramat o robotnikach na postkomunistycznych Węgrzech. Oh wait Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, Messy vers said: I tyle w temacie Stream ARTPOP i będzie dobrze Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: A ja wolę 7 godzinny dramat o robotnikach na postkomunistycznych Węgrzech. Oh wait I'm intrigued Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.