Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
Just now, PanPikus said:

Żeby nie było, ja nie gole nóg :jase:

A baazyll ma na prawdę 12 lat. A wygląda na 13 skubaniec :golfclap:

Ja ogoliłem pierwszy raz w życiu w sierpniu. Wygladalem podobno seksi bo mam zgrabne nogi ale kurde, jak np sikałem na siedząco to te odrastające włoski bolały jak się na nich siedziało 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
Just now, PanPikus said:

Żeby nie było, ja nie gole nóg :jase:

A baazyll ma na prawdę 12 lat. A wygląda na 13 skubaniec :golfclap:

Noo szczochy klientów odmładzają widocznie :kiss:

Ooł noł. Czyli jak teraz nie chodzę do pracy, to sie zestarzeje i bede wygladac na 14 i pół :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Ja młodszy 4 lata jestem od niego. 

A nie 3? :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Nie wiem już xd z grudnia 99 jestem policz sobie 

No to 3 xd

PanPikus
2 minutes ago, Little99 said:

Ja ogoliłem pierwszy raz w życiu w sierpniu. Wygladalem podobno seksi bo mam zgrabne nogi ale kurde, jak np sikałem na siedząco to te odrastające włoski bolały jak się na nich siedziało 

Obawiam się że post poniżej jest jakoś z tym powiązany :triggered:

2 minutes ago, baazyll said:

Noo szczochy klientów odmładzają widocznie :kiss:

Ooł noł. Czyli jak teraz nie chodzę do pracy, to sie zestarzeje i bede wygladac na 14 i pół :messga:

Myślę że jesteś jak ten Bendżamin Batton. Będziesz coraz starszy wyglądając coraz młodziej. 

1 minute ago, Messy vers said:

:triggered::awkney:

Ogh, Oh guys. The grammar Police is here.. Na prawdę na prawdę na prawdę blah GIF

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, PanPikus said:

Obawiam się że post poniżej jest jakoś z tym powiązany :triggered:

Myślę że jesteś jak ten Bendżamin Batton. Będziesz coraz starszy wyglądając coraz młodziej. 

Ogh, Oh guys. The grammar Police is here.. Na prawdę na prawdę na prawdę blah GIF

Ooł nooł. Ja batona jeszcze nie widzialam :bradley: jestem ankolczord bycz 

PanPikus
1 minute ago, baazyll said:

Ooł nooł. Ja batona jeszcze nie widzialam :bradley: jestem ankolczord bycz 

Oh wow. Nie do opowiedzenia to jest :cyanlights:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
1 minute ago, PanPikus said:

Oh wow. Nie do opowiedzenia to jest :cyanlights:

Znaczy wiem tylko, ze on sie tam nie starzeje i, że fani innych filmow Finchera nie lubią tego filmu...

Guest Messy vers
1 minute ago, baazyll said:

Znaczy wiem tylko, ze on sie tam nie starzeje i, że fani innych filmow Finchera nie lubią tego filmu...

A ja wolę 7 godzinny dramat o robotnikach na postkomunistycznych Węgrzech. Oh wait 

PanPikus
1 minute ago, Messy vers said:

859640610_tumblr_ph2smckh7S1svi3flo1_400

I tyle w temacie :koons:

Stream ARTPOP i będzie dobrze 

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Messy vers said:

A ja wolę 7 godzinny dramat o robotnikach na postkomunistycznych Węgrzech. Oh wait 

I'm intrigued 

Screenshot-20201025-010406-Gallery.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...