Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Maciej Dowbor to mój Daddy :mark:

W srodkowych sezonach chyba najlepiej wygladal. Plus oni z koroniewską wygladaja jak rodzenstwo :messga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
Just now, baazyll said:

Niee. Ale dziewczyny podobają mi się tak, jak takie sztos okładki książek. Tak, wiem, jestem dziwny :ladyhaha:

A to mam podobnie 

Karen Smith
Just now, baazyll said:

W srodkowych sezonach chyba najlepiej wygladal. Plus oni z koroniewską wygladaja jak rodzenstwo :messga:

Ja lubię te dłuższe włosy teraz. 

Shawniqua Mendes

Never forgetSpiritCooking-with-Marina-Abramovic-and-

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

No wlasnie kiedyś o to już pytałem, wtf is going on? 

Ja w to jakos gleboko nie wchodzilem, ale wydaje mi sie, ze to byla jakas wystawa sztuki nowoczesnej. Ale noo to chyba nie bylaby twoja pierwsza mysl po zobaczeniu tego zdjecia, nie? :ladyhaha:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Ja w to jakos gleboko nie wchodzilem, ale wydaje mi sie, ze to byla jakas wystawa sztuki nowoczesnej. Ale noo to chyba nie bylaby twoja pierwsza mysl po zobaczeniu tego zdjecia, nie? :ladyhaha:

No ja pomsyalelm że je jakieś jedzonko które wygląda tak specjalnie w sensie jakis człowiek sobie leży i jest oblany nw jakimś sosem xD nw ciężko mi się wypowiedzieć 

Shawniqua Mendes

Gaga looks so good here though

99b2bf4d2cfbed0723a1a2f6724634da.jpg

Guest Messy vers
17 minutes ago, baazyll said:

Aj noł. Nie lubie tego filmu. Ale dornan ma chociaz fajną dupę w tym filmie xd

Najbardziej mi smutno, ze dakota bedzie juz zawsze kojarzona z tym szitem. A przeciez w Suspirii i w Nienasyconych byla swietna :messga:

Wgl mam na nią krasza :heart:

Suspiria ♥️♥️♥️♥️

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Suspiria ♥️♥️♥️♥️

Omygyomygy jestes pierwsza osobą poza mną, ktora lubi ten film :heart:

Shawniqua Mendes

:ladyhaha:

Screenshot-20201024-235707-Samsung-Inter

Guest Messy vers
1 minute ago, baazyll said:

Omygyomygy jestes pierwsza osobą poza mną, ktora lubi ten film :heart:

Tak szczerze to kocham i nienawidzę xd ma swój klimat, swietny motyw kobiecy, ale jest przysługawy i zjebane zakończenie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...