Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
1 minute ago, PanPikus said:

Thx :green: Oczywiście to też przeobrażone przez snapchata. Ale chciałbym mieć taki zarost :mark: kolczyk nie koniecznie xD
Inaczej czyli jak? :zilla:

No bez szału, ale zawsze :haroon:

No wiem że przez snapa. I też chciałbym zarost, ale jestem 100% twinkiem i mogę sobie pomarzyć :ohwell:

No inaczej po prostu xd nie umiem sprecyzować. Jak widzisz czyjeś zdj zniekształcone przez snapa to sobie wyobrażasz jak ktoś wygląda i potem się okazuje że jest inaczej i trochę szok. Nie miało to być nic negatywnego :kiss:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
PanPikus
3 minutes ago, Little99 said:

No wiem że przez snapa. I też chciałbym zarost, ale jestem 100% twinkiem i mogę sobie pomarzyć :ohwell:

No inaczej po prostu xd nie umiem sprecyzować. Jak widzisz czyjeś zdj zniekształcone przez snapa to sobie wyobrażasz jak ktoś wygląda i potem się okazuje że jest inaczej i trochę szok. Nie miało to być nic negatywnego :kiss:

Musimy zakupić jakiś testosteron w czopkach czy coś :ally:
Ale to jest głupie, bo włosy mam mega gęste, rożne części ciała też dosyć mocno owłosione a na japie cokolwiek wyhodować to nieee, absolutnie, nope :madge:
E ni wejs :lana: trzeba myknąć się otoknąć bo później Królowe :bon:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
41 minutes ago, Little99 said:

31 minutes ago, PanPikus said:

Ale to jest głupie, bo włosy mam mega gęste, rożne części ciała też dosyć mocno owłosione a na japie cokolwiek wyhodować to nieee, absolutnie, nope :madge:

Omg czyli wszystkie mamy ten sam problem i jesteśmy bezbrodnymi śisterkami :kiss:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Czy tylko mnie irytuje, jak urbański krzyczy "łooł", jak puszczają klakson w Milionerach? xD

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Będzie drama w kuchennych ejakulacjach :heart:

Karen Smith
1 hour ago, PanPikus said:

Musimy zakupić jakiś testosteron w czopkach czy coś :ally:
E ni wejs :lana: trzeba myknąć się otoknąć bo później Królowe :bon:

Bo albo masz tyle testosteronu ze masz gęsta brodę i rzadkie włosy plus zakola, albo mało i masz gęste włosy jak ja bez żadnych zakoli i rzadką brodę xd to nie idzie w parze 

Karen Smith
19 minutes ago, baazyll said:

Czy tylko mnie irytuje, jak urbański krzyczy "łooł", jak puszczają klakson w Milionerach? xD

Nie lubię tego starego grzyba. 

16 minutes ago, baazyll said:

Będzie drama w kuchennych ejakulacjach :heart:

Yaaass here for it! Wg w Wawie wielki protest kobiet i nie tylko w sprawie tej shiit ustawy. Gdybym był w tam na miejscu to bym poszedł :vegas:

Shawniqua Mendes
10 minutes ago, Little99 said:

Bo albo masz tyle testosteronu ze masz gęsta brodę i rzadkie włosy plus zakola, albo mało i masz gęste włosy jak ja bez żadnych zakoli i rzadką brodę xd to nie idzie w parze 

Mój bff ma gęste wlosy i zarost jak Alvaro Soler :bradley: to niesprawiedliwe

Shawniqua Mendes
9 minutes ago, Little99 said:

Nie lubię tego starego grzyba. 

What? Why? Jest dosyc likeable w porownaniu z resztą prezenterow

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

What? Why? Jest dosyc likeable w porownaniu z resztą prezenterow

Po prostu nie lubię wszystkich po równo. 

Pozdrawiam, Izabela. 

PanPikus
1 hour ago, baazyll said:

Omg czyli wszystkie mamy ten sam problem i jesteśmy bezbrodnymi śisterkami :kiss:

I hate it here :jase:

17 minutes ago, Little99 said:

Obalanie mitu, dowód Nr 1 :

6 minutes ago, baazyll said:

Mój bff ma gęste wlosy i zarost jak Alvaro Soler :bradley: to niesprawiedliwe

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes

Ja się przynajmniej cieszę, że nie jestem rudy i nie mam pomarańczowych włosów łonowych :messga:

Karen Smith
3 minutes ago, baazyll said:

Ja się przynajmniej cieszę, że nie jestem rudy i nie mam pomarańczowych włosów łonowych :messga:

Ja też. Bo mam piegi na mordzie, i w połączeniu z rudymi włosami to byłaby katastrofa. 

5 minutes ago, PanPikus said:

I hate it here :jase:

Obalanie mitu, dowód Nr 1 :

To nie jest mit tylko naukowy fakt xd zawsze zdarzają się wyjątki. Po prostu poziom testosteronu wpływa na porost brody i łysienie.

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

To nie jest mit tylko naukowy fakt xd zawsze zdarzają się wyjątki. Po prostu poziom testosteronu wpływa na porost brody i łysienie.

Moja wychowawczyni z podst musiala miec go duzo, bo miala wąsy i straszne wlosy na nogach :messga:

Shawniqua Mendes

Golonka z preclem wtff

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...