PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: Gurl, I love stupid love. Gratuluje Ja wole nie pamietac o istnieniu tej anomalii Najgorszy utwor jaki kiedykolwiek zrobila. Serio. Nie cierpię tego. Specjalnie zrobilem sobie playliste z plyty tylko bez tego utworu. U mnie po Alice jest ROM i jestem przyzwyczajony ze jest w takiej kolejnosci. Jak czasami na sluchaniu dyskografii sie wepchnie w losowy sluchaniu to jest natychmiastowy SKIP Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 11 minutes ago, PanPikus said: Nie ma nic ciekawego w jakiejś nudnej pustyni Ale głównie to dlatego, że hejtuje wszystko co zwiazane z tym pozal sie boze utworem i teledyskiem Przecież tam jest dżordżys Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 7 minutes ago, PanPikus said: Najgorszy utwor jaki kiedykolwiek zrobila. Ktoś tu chyba nie słyszał Americano Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ktoś tu chyba nie słyszał Americano Ktoś słyszał i to nie raz Jeszcze rozumiem wyjechac z Jewels & Drugs, ale nie z Americano bby Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Ktoś słyszał i to nie raz Jeszcze rozumiem wyjechac z Jewels & Drugs, ale nie z Americano bby Przecież Americano brzmi jak jakąś cygańska wiksa. #nołp Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, baazyll said: Przecież Americano brzmi jak jakąś cygańska wiksa. #nołp Meksykańska. Może to nie jest jakiś wybitny utwór ale na pewno nie należy do tych złych #faktz Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 16 minutes ago, PanPikus said: Gratuluje Ja wole nie pamietac o istnieniu tej anomalii Najgorszy utwor jaki kiedykolwiek zrobila. Serio. Nie cierpię tego. Specjalnie zrobilem sobie playliste z plyty tylko bez tego utworu. U mnie po Alice jest ROM i jestem przyzwyczajony ze jest w takiej kolejnosci. Jak czasami na sluchaniu dyskografii sie wepchnie w losowy sluchaniu to jest natychmiastowy SKIP Moja przyjaciółka by cię wypatroszyła 8 minutes ago, baazyll said: Ktoś tu chyba nie słyszał Americano Ekh eskjumi???? Ktoś tu chyba nie słyszał Alejandro byczys Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, PanPikus said: Meksykańska. Może to nie jest jakiś wybitny utwór ale na pewno nie należy do tych złych #faktz Ja mam z nim problem, bo ta piosenka totalnie nie brzmi jak inne jej piosenki. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, Little99 said: Moja przyjaciółka by cię wypatroszyła Ekh eskjumi???? Ktoś tu chyba nie słyszał Alejandro byczys Niech spróbuje xD 1 minute ago, baazyll said: Ja mam z nim problem, bo ta piosenka totalnie nie brzmi jak inne jej piosenki. To nic. I tak jest fajna :) i bardzo ładnie pasowala na koniec Kota W Butach Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, PanPikus said: Niech spróbuje xD To nic. I tak jest fajna i bardzo ładnie pasowala na koniec Kota W Butach What??? Wg the voice leci! Półfinał Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Polskie the voice to takie beztalenciem, jak dla porównania obejrzalem australijskie to się popłakałem Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 LECI SOUNDTRACK RAIN ON ME W THE VOICE A WU NIE OGLĄDA DIE Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: LECI SOUNDTRACK RAIN ON ME W THE VOICE A WU NIE OGLĄDA DIE What? Ja oglądam i nie slyszalem Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Jprdl jaki soundtrack xD instrumental Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, baazyll said: What? Ja oglądam i nie slyszalem No jak oni gadali z tym uczestnikiem na próbie to było, helol????? Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.