Guest Messy vers Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 3 minutes ago, Little99 said: A gdzie pracujesz? I współczuję Pracuje w sklepie elektro, dorywczo. Ale money is the reason we exist 😅😅 wiec muszę lubić tą pracę Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Spicie czy nie? Kasia? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Spicie czy nie? Kasia? Nie. Jaka Kasia? Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 15 minutes ago, Little99 said: Nie. Jaka Kasia? Coooo ty tak na serio? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Ja wlasnie przezylem koszmar, bo przyszedl do mnie pijany klient z wczoraj i darl sie, ze mu ukradlam pieniadze. A to on mi wczoraj dal napiwek za przyjęcie jego szczochów na twarz z wdzięcznością w oczach. Ale byl wtedy nacpany i widocznie zapomnial #nigdywiecej Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, Messy vers said: Coooo ty tak na serio? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, baazyll said: Ja wlasnie przezylem koszmar, bo przyszedl do mnie pijany klient z wczoraj i darl sie, ze mu ukradlam pieniadze. A to on mi wczoraj dal napiwek za przyjęcie jego szczochów na twarz z wdzięcznością w oczach. Ale byl wtedy nacpany i widocznie zapomnial #nigdywiecej #nigdywiecej Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja wlasnie przezylem koszmar, bo przyszedl do mnie pijany klient z wczoraj i darl sie, ze mu ukradlam pieniadze. A to on mi wczoraj dal napiwek za przyjęcie jego szczochów na twarz z wdzięcznością w oczach. Ale byl wtedy nacpany i widocznie zapomnial #nigdywiecej Z cyklu : rewelacje Baazylla po mefedronie. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 @Little99 Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Ej wg co myślicie o Gaga radio? Bo ja sobie słuchałem co piątki w sierpniu, pierwszy epizod tak mi się podobał ze sobie kupiłem głośniczki do pokoju specjalnie żeby wszyscy moi sąsiedzi mogli słyszeć. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: @Little99 O kurwa dlaczego ja jestem taki zacofany Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Just now, Little99 said: Ej wg co myślicie o Gaga radio? Bo ja sobie słuchałem co piątki w sierpniu, pierwszy epizod tak mi się podobał ze sobie kupiłem głośniczki do pokoju specjalnie żeby wszyscy moi sąsiedzi mogli słyszeć. A co to Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 1 minute ago, baazyll said: A co to Nie mówisz poważnie prawda? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Nie mówisz poważnie prawda? Nieprawda Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 1 minute ago, baazyll said: Nieprawda Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.