Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: @baazyll spędzasz w tym roku jakoś Halloween? Nie. A co? Chcesz spedzic je ze mną? xD Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: Nie. A co? Chcesz spedzic je ze mną? xD Co? Nie XD boze nie przeżyłbym tego. Pytam tylko. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: Co? Nie XD boze nie przeżyłbym tego. Pytam tylko. W sumie to pewnie bede plakal w tym przebraniu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: W sumie to pewnie bede plakal w tym przebraniu Nieźle, myślałem że napiszesz ze przebierasz się za rodzynka. Uff. Ja nigdy nie byłem nigdzie na Halloween, w tym roku planowałem ale covid. Więc nw w domu spędzę i się przebiorę za gagę z rom i też będę płakać. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: Nieźle, myślałem że napiszesz ze przebierasz się za rodzynka. Uff. Ja nigdy nie byłem nigdzie na hallo, w tym roku planowałem ale covid. Więc nw w domu spędzę i się przebiorę za gagę z rom i też będę płakać. Omg albo spotkajmy sie wtedy i ty i @Messy vers bedziecie robic choreo do rom, a ja bede na was szczał z góry, a @PanPikus bedzie kamerowal. A potem to wyslemy gadze. I na pewno wrzuci to na swojego insta z podpisem I love my fans. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: Omg albo spotkajmy sie wtedy i ty i @Messy vers bedziecie robic choreo do rom, a ja bede na was szczał z góry, a @PanPikus bedzie kamerowal. A potem to wyslemy gadze. I na pewno wrzuci to na swojego insta z podpisem I love my fans. Omg tak!! Jestem za, przekonaj resztę i jazda Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, Little99 said: Omg tak!! Jestem za, przekonaj resztę i jazda Ale reszta gdzieś se poszła Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 31 minutes ago, baazyll said: Omg albo spotkajmy sie wtedy i ty i @Messy vers bedziecie robic choreo do rom, a ja bede na was szczał z góry, a @PanPikus bedzie kamerowal. A potem to wyslemy gadze. I na pewno wrzuci to na swojego insta z podpisem I love my fans. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Jezuu kocham Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 1 minute ago, baazyll said: Jezuu kocham Awww love her so much Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 I hate my life to mój hymn Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 5 minutes ago, baazyll said: I hate my life to mój hymn "what's the point when I hate my face" sis I feel you Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 I jak śpiewała Shallow to płakałem i śpiewałem razem z nią Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Albo jej 73 questions with vogue xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.