Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Jak już jazz, to wolalbym dvd cheek to cheek 2, bo gage spiewajaca jazz moge ogladac, ale tylko sluchac juz mi sie nie bardzo chce. Plus nie noo, musi byc jeszcze chociaz jeden teledysk do czegos z chromaticii. Nawet dżołen miała 4 teledyski, soł... Ja tak jeszcze nie dopuszczam do siebie tej myśli, że to prawda. Bo nie jestem sobie w stanie wyobrazić tego nawet. No bo nawet nie dowiemy się co to tribes i co znaczą? Po tej erze na przyszłość nauczę się żeby nie oczekiwać niczego, żeby potem nie być zawiedzionym xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ja tak jeszcze nie dopuszczam do siebie tej myśli, że to prawda. Bo nie jestem sobie w stanie wyobrazić tego nawet. No bo nawet nie dowiemy się co to tribes i co znaczą? Po tej erze na przyszłość nauczę się żeby nie będę oczekiwać niczego, żeby potem nie być zawiedzionym xd Ale nie wiadomo, czy to prawda, czy nie. Poza tym, czy nie napisal o tym ten insider, ktory wczesniej napisal, jaka bedzie fabula teledysku do 911, a potem okazalo sie, ze to byl bulszit? Hm, no ja teraz nawet, kiedy mam przeczucie, ze cos juz potwierdzonego bedzie super, to i tak I'm keeping my expectations low. Tak bylo z teledyskiem do szczaj na mnie. A potem byl zachwyt Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Ale nie wiadomo, czy to prawda, czy nie. Poza tym, czy nie napisal o tym ten insider, ktory wczesniej napisal, jaka bedzie fabula teledysku do 911, a potem okazalo sie, ze to byl bulszit? Hm, no ja teraz nawet, kiedy mam przeczucie, ze cos juz potwierdzonego bedzie super, to i tak I'm keeping my expectations low. Tak bylo z teledyskiem do szczaj na mnie. A potem byl zachwyt Tak, ale no mial jednak rację z innymi rzeczami plus o tym jazzie mówi dwóch insiderów. Oby się mylili, naprawdę nie chcę jazzowego albumu Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 11 minutes ago, Little99 said: Tak, ale no mial jednak rację z innymi rzeczami plus o tym jazzie mówi dwóch insiderów. Oby się mylili, naprawdę nie chcę jazzowego albumu Tzn niech wyda, ale w 2022, bo ja chce zeby 2021 byl jeszcze rokiem, w ktorym chromatica bedzie zyc. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Tzn niech wyda, ale w 2022, bo ja chce zeby 2021 byl jeszcze rokiem, w ktorym chromatica bedzie zyc. Tak! Totalnie, to jest dobry pomysł. Niech dziewczyna wydaje co tylko chce, to na pewnie będzie cudowne i będę to wspierać zawsze, tylko niech chromatica ma swój moment. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Cieszmy sie, ze nie flopuje aż tak jak karyna perry Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Chyba znowu w innym wątku mam inbę z jakimś użytkownikiem, dlaczego zawsze wpierdole się w coś takiego nvm Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, Little99 said: Chyba znowu w innym wątku mam inbę z jakimś użytkownikiem, dlaczego zawsze wpierdole się w coś takiego nvm What? O co chodzi? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, baazyll said: Cieszmy sie, ze nie flopuje aż tak jak karyna perry Kasię Perówne to ja wg kocham, i żal mi patrzeć na to co się dzieje. Ja to bym chciał żeby dała sobie czas, odpuściła i nie wydawała muzyki na siłę. I żeby wróciła z jakimś super albumem. Bo teraz to tak robi tą muzykę bo chyba nie ma nic lepszego do roboty, takie odnoszę wrażenie. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, baazyll said: What? O co chodzi? Nie no, w wątku o tym nowym jazzowym albumie xd nie można wyrazić swojego zdania, tylko zachwycanie się wszystkim jest ok Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Little99 said: Kasię Perówne to ja wg kocham, i żal mi patrzeć na to co się dzieje. Ja to bym chciał żeby dała sobie czas, odpuściła i nie wydawała muzyki na siłę. I żeby wróciła z jakimś super albumem. Bo teraz to tak robi tą muzykę bo chyba nie ma nic lepszego do roboty, takie odnoszę wrażenie. Nie noo ja tez lubie. Jak prism wyszlo, to katowalem wtedy te plyte tak jak ARTPOP. I pamietam, ze jak wyszedl teledysk do dark horse, to bylo mi tak smutno w tamtym okresie, ze to nie video gagi Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 A tak spytam, oglądasz rolnik szuaa żony? pewnie nie ale no Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, Little99 said: Nie no, w wątku o tym nowym jazzowym albumie xd nie można wyrazić swojego zdania, tylko zachwycanie się wszystkim jest ok JEZUU TAK. DZIEKUJE Pamietam, ze jak ogladalem vma, to po wystepie gagi zalozylem temat z pytaniem, czy tylko ja jestem rozczarowany, ze w medley gaga nie umiescila tez free woman. Zostalem zjechany przez wszystkich. Doslownie wszystkich. A JA NIE NAPISALEM, ZE WYSTEP MI SIE NIE PODOBAL. Kazali mi sie cieszyc, ze gaga dala taki super wystep i wgl i stwierdzili, jestem niewdzieczny. I jak moge tak complainować. A potem uwaga. USUNELI MOZLIWOSC KOMENTOWANIA W MOIM TEMACIE. A gdy oni wczesniej smiali sie z joanne albo cheek to cheek, to wszyscy mogli im przyklaskiwac i jechanie po gadze wtedy bylo ok. Ale gdy ja zadaje zwykle pytanie, nie obrazajac przy tym nikogo, to temat dostaje bana. Gagadaily jest czasem strasznie toksycznym forum Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, Little99 said: A tak spytam, oglądasz rolnik szuaa żony? pewnie nie ale no Czasem luknę. Ale tylko luknę. Bo to krindż straszny. Ale taki zly krindż Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 42 minutes ago, Messy vers said: Joanne miala 4? O istnieniu ktorego teledysku zapomniales? Obstawiam, ze o Aśka (myślisz, że gdzie kuwa lecisz) wersja piano ? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.