Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers
33 minutes ago, Little99 said:

Ja jej nie cierpię, i myślę że większość osób się z niej śmieje. Ma okropne poglądy i jest chamska strasznie. Zresztą chyba jej się coś w mózgu odkleiło bo to co ona odstawia to jakiś chory żart. Szkoda w ogóle o tej osobie gadać. Dno. 

29 minutes ago, baazyll said:

No mi tez sie czasem glupio z niej smiac, bo ona jest ewidentnie chora (idk schizofrenia mejbi?), ale no czasem nie moge z beki. 

Nie mow, ze cie to nie smieszy :billie:

Wiadomo, jako osoba prywatna to dno i rynsztok, ale jest na tyle barwną osobowość i ma to coś w sobie. Bi maj lower i te sprawy. Może się śmieją, ale w jakiś sposób śledzą.

Shawniqua Mendes

Yaas. Histeryczka odpadla

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Niech zrobią prodżekt gagadejli. Beda nas szkolic w tym, jak byc najlepszym fanem gagi.

I w pierwszym odcinku bedzie double elimination tych, ktorych nakryli na hejtowaniu dżoen :billie:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Jezuu czuje sie jakbym mial okres. Anyone else?

Karen Smith
8 hours ago, baazyll said:

Jezuu czuje sie jakbym mial okres. Anyone else?

Co przez to rozumiesz 

859640610_tumblr_ph2smckh7S1svi3flo1_400

Shawniqua Mendes
56 minutes ago, Little99 said:

Szczerze to mysle, ze nawet jesli gaga zwyciezy w wiekszosci kategorii, to mtv sfalszuje wyniki, bo uzna, ze gagita miala juz swoj moment na wiemej i trzeba teraz nagrodzic kogos innego

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

Szczerze to mysle, ze nawet jesli gaga zwyciezy w wiekszosci kategorii, to mtv sfalszuje wyniki, bo uzna, ze gagita miala juz swoj moment na wiemej i trzeba teraz nagrodzic kogos innego

Serio? Niee ja myślę że im zależy na tym żeby Gaga wygrała i żeby u nich wystąpiła. Ciekawe czy dzisiaj ona się do tego jakoś odniesie. 

PanPikus
2 minutes ago, baazyll said:

Nie, inaczej. Jeśli zgodzi się nagrać dla nich występ to coś wygra,(tak jak na Vmas) a jak nie będzie chciała, to nic nie dostanie. 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Karen Smith
1 minute ago, PanPikus said:

Nie, inaczej. Jeśli zgodzi się nagrać dla nich występ to coś wygra,(tak jak na Vmas) a jak nie będzie chciała, to nic nie dostanie. 

Ta, jasne

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...