Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Guest Messy vers
5 minutes ago, Little99 said:

Tą z rudymi włosami na jeżyka to bardzo skrzywdzili tą fryzurą xd 

Lubię rudy, ale to co mowisz to 100% prawdy, wygląda jak reklama konspolu (hejt na sprawcę tego, nie na samą dziewczynę)

Shawniqua Mendes

Omg dagmara bedzie u powiatowego.

Wyglada jak gaga po wylewie :billie:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
Just now, Messy vers said:

Ej, co sprawia, ze geje lubią ize kisio? Tak ogarnialem ostatnio:wtfga:

Ja jej nie cierpię, i myślę że większość osób się z niej śmieje. Ma okropne poglądy i jest chamska strasznie. Zresztą chyba jej się coś w mózgu odkleiło bo to co ona odstawia to jakiś chory żart. Szkoda w ogóle o tej osobie gadać. Dno. 

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Messy vers said:

Ej, co sprawia, ze geje lubią ize kisio? Tak ogarnialem ostatnio:wtfga:

Idk. Geje ogolnie fascynuja sie wyrazistymi postaciami kobiecymi. 

Ja najbardziej kocham predyspozycje xdd

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

Omg fidusiewicz w projekcie. Hi kjuut

Shawniqua Mendes
2 minutes ago, Little99 said:

Ja jej nie cierpię, i myślę że większość osób się z niej śmieje. Ma okropne poglądy i jest chamska strasznie. Zresztą chyba jej się coś w mózgu odkleiło bo to co ona odstawia to jakiś chory żart. Szkoda w ogóle o tej osobie gadać. Dno. 

No mi tez sie czasem glupio z niej smiac, bo ona jest ewidentnie chora (idk schizofrenia mejbi?), ale no czasem nie moge z beki. 

Nie mow, ze cie to nie smieszy :billie:

Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

No mi tez sie czasem glupio z niej smiac, bo ona jest ewidentnie chora (idk schizofrenia mejbi?), ale no czasem nie moge z beki. 

Nie mow, ze cie to nie smieszy :billie:

Lol nie widizalme tego. Mnie rozpieprza zawsze nie kradnij nie zamydlaj i nie wykorzystuj czyjejś pracy i nie podawaj że to jest twoja xD

Shawniqua Mendes

Ta z krotkimi wlosami wydaje sie strasznie tepa. Sari :billie:

Shawniqua Mendes

On ma najs ass :heart:

Shawniqua Mendes

Ta blond histeryczka pewnie odpadnie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...