Guest Messy vers Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 96' rządzi Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 5 minutes ago, Little99 said: Tą z rudymi włosami na jeżyka to bardzo skrzywdzili tą fryzurą xd Lubię rudy, ale to co mowisz to 100% prawdy, wygląda jak reklama konspolu (hejt na sprawcę tego, nie na samą dziewczynę) Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ej, co sprawia, ze geje lubią ize kisio? Tak ogarnialem ostatnio Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Omg dagmara bedzie u powiatowego. Wyglada jak gaga po wylewie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Just now, Messy vers said: Ej, co sprawia, ze geje lubią ize kisio? Tak ogarnialem ostatnio Ja jej nie cierpię, i myślę że większość osób się z niej śmieje. Ma okropne poglądy i jest chamska strasznie. Zresztą chyba jej się coś w mózgu odkleiło bo to co ona odstawia to jakiś chory żart. Szkoda w ogóle o tej osobie gadać. Dno. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Ej, co sprawia, ze geje lubią ize kisio? Tak ogarnialem ostatnio Idk. Geje ogolnie fascynuja sie wyrazistymi postaciami kobiecymi. Ja najbardziej kocham predyspozycje xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Omg fidusiewicz w projekcie. Hi kjuut Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja jej nie cierpię, i myślę że większość osób się z niej śmieje. Ma okropne poglądy i jest chamska strasznie. Zresztą chyba jej się coś w mózgu odkleiło bo to co ona odstawia to jakiś chory żart. Szkoda w ogóle o tej osobie gadać. Dno. No mi tez sie czasem glupio z niej smiac, bo ona jest ewidentnie chora (idk schizofrenia mejbi?), ale no czasem nie moge z beki. Nie mow, ze cie to nie smieszy Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Yaaas gay in da house byczyyyyyys Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 1 minute ago, baazyll said: No mi tez sie czasem glupio z niej smiac, bo ona jest ewidentnie chora (idk schizofrenia mejbi?), ale no czasem nie moge z beki. Nie mow, ze cie to nie smieszy Lol nie widizalme tego. Mnie rozpieprza zawsze nie kradnij nie zamydlaj i nie wykorzystuj czyjejś pracy i nie podawaj że to jest twoja xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ta z krotkimi wlosami wydaje sie strasznie tepa. Sari Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Powiedzmy to sobie wprost, szpilki nie zostały stworzone dla kobiet tylko dla gejów Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 On ma najs ass Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Male dzieła sztuki lepiej niech zobaczą 911 mv Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ta blond histeryczka pewnie odpadnie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.