Jump to content
Poster
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Shawniqua Mendes
7 minutes ago, Little99 said:

Tylko ja nie cierpię Avy? :bear: nie chodzi mi o to że kopiuje gagę, ogólnie jej styl artystyczny a raczej jego brak. I jak "śpiewała" dla amazona to był cringe, dla mnie jak artysta robi lipsync i to jeszcze tak nieudolnie to jest skreślony. 

Dla mnie jest nijaka. Ale piosenka naked jest spk imo

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
1 minute ago, baazyll said:

W zwiastunach nowego sezonu jest odmieniona . Po co mieliby znowu ją zbrzydniać? 

No wlasnie nie, jest w jakiejś koszuli i luźnych spodniach i chyba to ma być ze znowu jest ble

Shawniqua Mendes
3 minutes ago, Little99 said:

No wlasnie nie, jest w jakiejś koszuli i luźnych spodniach i chyba to ma być ze znowu jest ble

Jezuu to ty chyba nie widziales jej przed przemianą :laughga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

z20221979V,Julia-Kaminska-jako-Ula-Ciepl

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ja w gimnazjum vs ja teraz :messga: I swear

Shook. W sumie tez. Tyle ze chyba najbardziej lubilem swoj wyglad jak bylem twinkiem w 1 lo :huntyga:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Shook. W sumie tez. Tyle ze chyba najbardziej lubilem swoj wyglad jak bylem twinkiem w 1 lo :huntyga:

Szkoda że nie byłem twinkiem tak wcześnie :fatcat: fuuck

Shawniqua Mendes

A przed chwilą w milionerach koleś, ktory wyglada jak patryk vega, zaryzykowal na pytaniu za milion i bylo zle xddd

Shawniqua Mendes
1 minute ago, Little99 said:

Szkoda że nie byłem twinkiem tak wcześnie :fatcat: fuuck

Omg xdd przeczytalem teraz definicje twinka xdd myslalem, ze twinki sa juz od 17 roku zycia :ladyhaha:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

A przed chwilą w milionerach koleś, ktory wyglada jak patryk vega, zaryzykowal na pytaniu za milion i bylo zle xddd

Looo też oglądam :saladga:

Karen Smith
Just now, baazyll said:

Omg xdd przeczytalem teraz definicje twinka xdd myslalem, ze twinki sa juz od 17 roku zycia :ladyhaha:

Whaaaat ja też myślałem że twink to nastolatek tak od 16 czy 17 a się okazuje że dopiero się nim stałem :ladyhaha: that's nice

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ten program szelagowskiej to cringe help me :air:

Nwm. Nie ogladam. Ide sie teraz ukąpac z trzaskowskim :heart:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...