Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

Karen Smith
6 minutes ago, Messy vers said:

Czy ggd oznacza donnie Darko, tego kolesia z pl, jako insidera? Oni są mega britney spears GIF

Smiechłem

Kto to jest wg? Ten donnie

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes
7 minutes ago, Little99 said:

Kto to jest wg? Ten donnie

Film :huntyga:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

PanPikus
25 minutes ago, Messy vers said:

Czy ggd oznacza donnie Darko, tego kolesia z pl, jako insidera? Oni są mega britney spears GIF

Smiechłem

On się raczej z nimi drażni xD Pablo jest w porządku raczej :nick:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes

A ilu jest jeszcze na gagadaily ludzi z polszy, ktorzy sie nie udzielają w tym topicu? 

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
8 minutes ago, baazyll said:

A ilu jest jeszcze na gagadaily ludzi z polszy, ktorzy sie nie udzielają w tym topicu? 

Pewnie chcieli ale poczytali o czym my gadamy i im się odechciało :messga: 

Nie no wiem że np jest @Majunnka co jest z pl, kiedyś rzuciło mi się to w oczy ale dawno jej nie widziałem xd

Shawniqua Mendes
Just now, Little99 said:

Ktoś ogląda projekt lady? :stalkga:wiem że to gówno ale nic innego ciekawego nie leci w pon 

Ja ogladam. 

Jezuu. Moze i gowno, ale lejdi>rolnik

Karen Smith

Ej właśnie złapałem się na tym, że na fb chciałem dać reakcję yaaas z GGD :cryga: co się dzieje 

PanPikus
33 minutes ago, baazyll said:

Przynajmniej ze 20 osób myślę xD dużo nas tu xD

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Guest Messy vers
4 minutes ago, Little99 said:

Ej właśnie złapałem się na tym, że na fb chciałem dać reakcję yaaas z GGD :cryga: co się dzieje 

Ja kiedyś dostałem dużo lajków i chciałem sprawdzić jaką mam reputację, a tu tylko fb:triggered:

Guest Messy vers
23 minutes ago, Little99 said:

Ktoś ogląda projekt lady? :stalkga:wiem że to gówno ale nic innego ciekawego nie leci w pon 

Jaaaaaa:firega: kocham to gówno 

Pomyśl, ze oglądam 19+, to dopiero gówno

Shawniqua Mendes
7 minutes ago, Messy vers said:

Ja kiedyś dostałem dużo lajków i chciałem sprawdzić jaką mam reputację, a tu tylko fb:triggered:

Ja ostatnio szukalem emotki z płaczącym bradleyem na messengerze, by po minucie zdac sobie sprawe, ze to nie gagadaily :laughga:

Shawniqua Mendes

Ale wiecie wgl, ze lejdi teraz bedzie godzine pozniej? Bo zrobili zamiane i teraz o 21:30 beda jakies remonty dla karyn :bradley:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...