Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 6 minutes ago, Messy vers said: Czy ggd oznacza donnie Darko, tego kolesia z pl, jako insidera? Oni są mega Smiechłem Kto to jest wg? Ten donnie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 7 minutes ago, Little99 said: Kto to jest wg? Ten donnie Film Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 25 minutes ago, Messy vers said: Czy ggd oznacza donnie Darko, tego kolesia z pl, jako insidera? Oni są mega Smiechłem On się raczej z nimi drażni xD Pablo jest w porządku raczej Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 18 minutes ago, baazyll said: Film Tak, to akurat wiem xD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 A ilu jest jeszcze na gagadaily ludzi z polszy, ktorzy sie nie udzielają w tym topicu? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 8 minutes ago, baazyll said: A ilu jest jeszcze na gagadaily ludzi z polszy, ktorzy sie nie udzielają w tym topicu? Pewnie chcieli ale poczytali o czym my gadamy i im się odechciało Nie no wiem że np jest @Majunnka co jest z pl, kiedyś rzuciło mi się to w oczy ale dawno jej nie widziałem xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ktoś ogląda projekt lady? wiem że to gówno ale nic innego ciekawego nie leci w pon Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Just now, Little99 said: Ktoś ogląda projekt lady? wiem że to gówno ale nic innego ciekawego nie leci w pon Ja ogladam. Jezuu. Moze i gowno, ale lejdi>rolnik Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Ja ogladam. Jezuu. Moze i gowno, ale lejdi>rolnik Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ej właśnie złapałem się na tym, że na fb chciałem dać reakcję yaaas z GGD co się dzieje Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 33 minutes ago, baazyll said: A ilu jest jeszcze na gagadaily ludzi z polszy, ktorzy sie nie udzielają w tym topicu? Przynajmniej ze 20 osób myślę xD dużo nas tu xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Ej właśnie złapałem się na tym, że na fb chciałem dać reakcję yaaas z GGD co się dzieje Ja kiedyś dostałem dużo lajków i chciałem sprawdzić jaką mam reputację, a tu tylko fb Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 23 minutes ago, Little99 said: Ktoś ogląda projekt lady? wiem że to gówno ale nic innego ciekawego nie leci w pon Jaaaaaa kocham to gówno Pomyśl, ze oglądam 19+, to dopiero gówno Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 7 minutes ago, Messy vers said: Ja kiedyś dostałem dużo lajków i chciałem sprawdzić jaką mam reputację, a tu tylko fb Ja ostatnio szukalem emotki z płaczącym bradleyem na messengerze, by po minucie zdac sobie sprawe, ze to nie gagadaily Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ale wiecie wgl, ze lejdi teraz bedzie godzine pozniej? Bo zrobili zamiane i teraz o 21:30 beda jakies remonty dla karyn Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.