Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Dafuq Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Dafuq Co nie xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Mam cos jeszcze gorszego, ale musze poczekac 2 minuty az limit sie skonczy xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: Mam cos jeszcze gorszego, ale musze poczekac 2 minuty az limit sie skonczy xd Aż się boję. Czemu ja tak brzydko wyglądam na twoich gifach Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Aż się boję. Czemu ja tak brzydko wyglądam na twoich gifach Nie ty. Po prostu wklejam cie w brzydkich ludzi xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Jezu zabijesz mnie xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 To drugie to miala byc iza, ale cos nie wyszlo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, baazyll said: To drugie to miala byc iza, ale cos nie wyszlo Najbrzydszy gif nie istn- Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Najbrzydszy gif nie istn- Nwm mi dygnął Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Nwm mi dygnął X D Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Last łan xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Dodalbym link do Venus by gaga na fb albo insta ale z racji ze nikogo tam to nie interesuje wyślę na priv do kraszera z dopiskiem "myślę o tobie". Dobry pomysł? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Just now, Messy vers said: Dodalbym link do Venus by gaga na fb albo insta ale z racji ze nikogo tam to nie interesuje wyślę na priv do kraszera z dopiskiem "myślę o tobie". Dobry pomysł? A nie lepiej do tego "mysle o tobie" dac tego gifa z little i kisio i wklejonymi przez cb napisami przy ich twarzach : mesi i imie kraszera? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 35 minutes ago, baazyll said: A nie lepiej do tego "mysle o tobie" dac tego gifa z little i kisio i wklejonymi przez cb napisami przy ich twarzach : mesi i imie kraszera? Venus uświadomiło mi jak mi brakuje bara bara aktualnie Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.