Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Wąsy. A co? Omg no tak a tyle się zastanawiałem co to bo gaga ma tą niewydaną piosenkę i nie dawało mi to spokoju Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 33 minutes ago, Little99 said: Omg no tak a tyle się zastanawiałem co to bo gaga ma tą niewydaną piosenkę i nie dawało mi to spokoju Mogles sprawdzić w tłumaczu google Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, baazyll said: Mogles sprawdzić w tłumaczu google No jakby Google nie wie co to Stache. Wąsy to mustache poza tym Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: No jakby Google nie wie co to Stache. Wąsy to mustache poza tym No bo stache to taki slang bardziej... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 A Stache w tym utworze nie znaczy coś w stylu działka? W kontkescie całego utworu. Tak mi się wydaje że to chodzi o narkotyki Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 12 minutes ago, PanPikus said: A Stache w tym utworze nie znaczy coś w stylu działka? W kontkescie całego utworu. Tak mi się wydaje że to chodzi o narkotyki Pewnie masz rację Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Pls nie bijcie, ale ja chyba nigdy nie slyszalem tej piosenki Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 19 minutes ago, baazyll said: Pls nie bijcie, ale ja chyba nigdy nie slyszalem tej piosenki A luzik, zawsze możesz nadrobić. Ja nie będę ci tego wypominać za każdym razem jak niektórzy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: A luzik, zawsze możesz nadrobić. Ja nie będę ci tego wypominać za każdym razem jak niektórzy Hm no ale ja zbluźniłem mniej niz ty, bo ja nie slyszalem tylko jakiejś wąsatej działki, a ty nie widziales śmierci galaktyki, czyli turning pointu w karierze gagi Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Ej teraz dopiero ogarnąłem że w Fun Tonight ona gada ze swoim odbiciem w lustrze Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Just now, baazyll said: Hm no ale ja zbluźniłem mniej niz ty, bo ja nie slyszalem tylko jakiejś wąsatej działki, a ty nie widziales śmierci galaktyki, czyli turning pointu w karierze gagi I do tej pory nw co to Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 minute ago, Little99 said: I do tej pory nw co to Nie dziwię się, ze nie wiesz tbh. To taki malo znany film z britnej spirs Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Plastic Doll jest moją drugą ulubioną piosenką po Alice Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 24 minutes ago, baazyll said: Nie dziwię się, ze nie wiesz tbh. To taki malo znany film z britnej spirs Ja pierdoleeeeeeee teraz do mnie dotarło. Ja myślałem że serio coś z galaktyka i tak szukam w google ale przecież zapomniałem że miałeś wylew i to znaczy narodizny gwiazdy Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 20 minutes ago, Little99 said: Ja pierdoleeeeeeee teraz do mnie dotarło. Ja myślałem że serio coś z galaktyka i tak szukam w google ale przecież zapomniałem że miałeś wylew i to znaczy narodizny gwiazdy Kinda hard to believe, ze nie ogarnąłeś o co chodzi wcześniej plus to nie wylew, tylko tabletki mi sie skonczyly i mi się pogarsza Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.