Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Tak dziś wyglądam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Tak się dziś czuję Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 A to tbt do czasu, gdy moja agencja nie musiała jeszcze pracować w trybie zdalnym. Ach, co to byl za gangbang Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 1 hour ago, baazyll said: Tzn do siebie mówię tak dość często albo do znajomych tak pisze na mesendżerze. Do mamy raczej nie choć ostatnio nauczyłem ją wyrażenia ale krindż i często powtarza "Cringe" to nawet ja używam Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 hours ago, baazyll said: Tak dziś wyglądam 3 hours ago, baazyll said: Tak się dziś czuję 3 hours ago, baazyll said: A to tbt do czasu, gdy moja agencja nie musiała jeszcze pracować w trybie zdalnym. Ach, co to byl za gangbang Rozjebalas wszystko xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czemu oni udają że się ruchają na ostatnim gifie? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, Messy vers said: Rozjebalas wszystko xd Tak, wiem Mela, ze jestem ślicznotką Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 4 hours ago, Kapi09 said: Takie pytanko z ciekawości: na co dzień też wypowiadacie się takim "slangiem" polishenglish? "Omg ejwa maks luks soł guud" "O nie. Hał der ju. Dżastys for Aśka" "Ernest to picza and bitch attention" Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, Messy vers said: Czemu oni udają że się ruchają na ostatnim gifie? To taka ludzka stonoga Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 4 hours ago, Little99 said: To pytanie do Bazyla albo Messy. Ja tak nie piszę bycz Ja vogule xdd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Just now, Messy vers said: Czemu oni udają że się ruchają na ostatnim gifie? No bo mialam tego dnia w pracy siatkę elektryczną założoną na puni, ale gnojki stwierdzily, ze i tak mnie wezmą w ubraniu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 minutes ago, Little99 said: To taka ludzka stonoga O jezuu kocham ten film. Jak kogoś poznam gdzies na grindrze, to obejrzę z nim to na pierwszej randce Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Chce zrobić jakieś fajne przeróbki. Jak dziala reface app i czy za darmo? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 1 minute ago, Messy vers said: Chce zrobić jakieś fajne przeróbki. Jak dziala reface app i czy za darmo? Jest za darmo i wersja premium. W darmowej mozesz wklejac twarze w gify, ktore są tam dostępne (swoje gify mozesz dodac tylko w premium). W darmowej mozesz chyba wkleic 10 razy, a potem musisz odczekac jakies pol godz, jak chcesz zrobic to znowu (Chociaz ja na poczatku czekalem jakies 3 godz z tego co pamietam). Polecam. Choć moja twarz rzadko dobrze wyglada wklejona w gifa albo filmik i zazwyczaj wklejam twarze znajomych i potem im wysylam. Choć dziś wkleilem siebie w jakiegos tanczącego shirtless kolesia i bff mowila, ze loove. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Choć dziś wkleilem siebie w jakiegos tanczącego shirtless kolesia i bff mowila, ze loove. Pokazesz? Proszę Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.