Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: O 20 jest? A bedzie zapis? Nw mówiła że meiddy 18-19 ale nw wg jest w Łodzi przy tych zniczach a ja tam byłem bo mam niedaleko Boże gdybym ją spotkał z psiapsi to bym się posrał Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Wg czemu nie zareagowaliście na moje historie niesamowite co jest Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 12 minutes ago, Little99 said: Wg czemu nie zareagowaliście na moje historie niesamowite co jest Bo napisales, ze nie podobalo ci sie avi, ktore ci zrobilem. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Bo napisales, ze nie podobalo ci sie avi, ktore ci zrobilem. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, Little99 said: Ok. Ide plakac. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Just now, baazyll said: Ok. Ide plakac. Honey, nie po to wróciłam żebyś ty wychodziła sobie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Honey, nie po to wróciłam żebyś ty wychodziła sobie Przeciez moge plakac, odpisując ci zranilas moje wrazliwe serduszko bicz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: Przeciez moge plakac, odpisując ci zranilas moje wrazliwe serduszko bicz Jak mogę to naprawić? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, Little99 said: Jak mogę to naprawić? Sklamac, ze podoba ci sie tamto avi. Ewentualnie zamowic mi trzaskowskiego na dzisiejszą noc Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ej dobra. Jestem confused. Pisałam z chłopakiem na tinderze od rana i naprawdę sprawial super wrażenie i nagle napisał że jest wierzący i skończył teologię, więc jakby cokolwiek niech sobie wierzy w co chce ale potem dodał że aktualnie nie protestuje. I z jednej strony go polubiłem bo był mily i wg ale no odpada, więc jak mam to definitywnie skończyć czemu on jest taki ładny Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: Sklamac, ze podoba ci sie tamto avi. Ewentualnie zamowic mi trzaskowskiego na dzisiejszą noc Ja mogę przyjechać do ciebie na noc mogę poudawac trzasia trochę jak chcesz Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja mogę przyjechać do ciebie na noc mogę poudawac trzasia trochę jak chcesz Nie, bo jak mnie zobaczysz, to mnie automatycznie odrzucisz, bo nie jestem your type i nie mam owlosionych pleców jak Strycharczuk Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Ej dobra. Jestem confused. Pisałam z chłopakiem na tinderze od rana i naprawdę sprawial super wrażenie i nagle napisał że jest wierzący i skończył teologię, więc jakby cokolwiek niech sobie wierzy w co chce ale potem dodał że aktualnie nie protestuje. I z jednej strony go polubiłem bo był mily i wg ale no odpada, więc jak mam to definitywnie skończyć czemu on jest taki ładny Omg pokaż Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Moja bff teraz ciągle siedzi na tinderze i tacy umiarkowanie ladni chcą związku, a z kolei taki 10 na 10 chce tylko seksu i jest rozdarta, bo jej w sumie nie chodzi tylko o zaliczenie, no ale ten konkretny jest too hot i chyba pojdzie jednak do niego sie rozdziewiczyć Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 minute ago, baazyll said: Nie, bo jak mnie zobaczysz, to mnie automatycznie odrzucisz, bo nie jestem your type i nie mam owlosionych pleców jak Strycharczuk Ja nie lubię owlosuonych pleców. I mam różne gusta, poza tym jestem pewny że jesteś cute, tak ladnie bekałeś. Nie pokaże bo nie jestem taka, ale chuj na obiecywał mi, rozkochał mnie w sobie, ja już miałam ślub w głowie a potem wbił mi nóż w plecy i zostawił na ulicy Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.