Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

PanPikus
19 minutes ago, baazyll said:

Ej umre, jak zamkna ten thread :messga:

Komuna chce nas dopaść? Bolszewiki zdRadzieckie? :dom:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Karen Smith
2 hours ago, baazyll said:

TO SAMO

A najleosze jest to że dostanę dzisiaj jeszcze kilka :billie: zamierzam tyrać tych którzy zamierzają narzekać na przepiękna okładkę płyty Miley. Gdybym to ja napisał coś negatywnego o Arianie to by mnie zjedli. Wszystko mi jedno czy mnie zbanują i tak ostatnio nic się tu nie dzieje :ohwell:

Karen Smith

To coś od Ariany to taki bullshit że brak słów :ladyhaha: ale nie zawiodłem się bo dokładnie tego się spodziewałem. 

Karen Smith

Ogólnie ariana to die chyba zrobiła taka jak Camilla. W sensie mizdrzy się tylko xd czy ona naprawdę nie ma na siebie żadnej wizji artystycznej? Co myślicie xd

Sorry ze tak negatywnie ale no tak właśnie myślę 

PanPikus
7 minutes ago, Little99 said:

Ogólnie ariana to die chyba zrobiła taka jak Camilla. W sensie mizdrzy się tylko xd czy ona naprawdę nie ma na siebie żadnej wizji artystycznej? Co myślicie xd

Też nie jestem jakimś fanem jej nowej twórczości. Z TU,N podobało mi się tylko bloodline, a z późniejszych collabow po albumie to tylko ROM. Ale ogólnie bardzo ja lubię. 

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Shawniqua Mendes
40 minutes ago, Little99 said:

A najleosze jest to że dostanę dzisiaj jeszcze kilka :billie: zamierzam tyrać tych którzy zamierzają narzekać na przepiękna okładkę płyty Miley. Gdybym to ja napisał coś negatywnego o Arianie to by mnie zjedli. Wszystko mi jedno czy mnie zbanują i tak ostatnio nic się tu nie dzieje :ohwell:

Aha. Czyli nie bedziesz za nami tesknil :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes

What. Przeciez thank u, next to masterpis. Nie lubie tylko 7 pierscieni erekcyjnych. Bardzo overrated piosenka.

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Guest Messy vers
4 hours ago, Little99 said:

Czy tylko mi się wydaje, ze GaGa wyróżnia syoe tym, na tle innych artystów swoja oryginalnością i każdy projekt jest unikalny? 

Karen Smith
3 minutes ago, Messy vers said:

Czy tylko mi się wydaje, ze GaGa wyróżnia syoe tym, na tle innych artystów swoja oryginalnością i każdy projekt jest unikalny? 

Tak! Za to ją kocham, to jest prawdziwa artystka. Ona ma wizję na każdy album i każda piosenka jest o czymś. Ariana to masówka, taka prawda. Jezu gdybym napisał to gdzieś poza tym wątkiem to by mnie zbanowali haha

Shawniqua Mendes

A za co mnie kochacie? :heart:

Shawniqua Mendes

Jezuu zając wygrala z kaczką w śpiewie z galaktykami 

Karen Smith
5 minutes ago, baazyll said:

Jezuu zając wygrala z kaczką w śpiewie z galaktykami 

Jprld nie wygrała wieniawa???????? 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...