PanPikus 9,879 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 19 minutes ago, baazyll said: Ej umre, jak zamkna ten thread Komuna chce nas dopaść? Bolszewiki zdRadzieckie? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 2 hours ago, baazyll said: TO SAMO A najleosze jest to że dostanę dzisiaj jeszcze kilka zamierzam tyrać tych którzy zamierzają narzekać na przepiękna okładkę płyty Miley. Gdybym to ja napisał coś negatywnego o Arianie to by mnie zjedli. Wszystko mi jedno czy mnie zbanują i tak ostatnio nic się tu nie dzieje Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 To coś od Ariany to taki bullshit że brak słów ale nie zawiodłem się bo dokładnie tego się spodziewałem. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Ogólnie ariana to die chyba zrobiła taka jak Camilla. W sensie mizdrzy się tylko xd czy ona naprawdę nie ma na siebie żadnej wizji artystycznej? Co myślicie xd Sorry ze tak negatywnie ale no tak właśnie myślę Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 7 minutes ago, Little99 said: Ogólnie ariana to die chyba zrobiła taka jak Camilla. W sensie mizdrzy się tylko xd czy ona naprawdę nie ma na siebie żadnej wizji artystycznej? Co myślicie xd Sorry ze tak negatywnie ale no tak właśnie myślę Też nie jestem jakimś fanem jej nowej twórczości. Z TU,N podobało mi się tylko bloodline, a z późniejszych collabow po albumie to tylko ROM. Ale ogólnie bardzo ja lubię. Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 40 minutes ago, Little99 said: A najleosze jest to że dostanę dzisiaj jeszcze kilka zamierzam tyrać tych którzy zamierzają narzekać na przepiękna okładkę płyty Miley. Gdybym to ja napisał coś negatywnego o Arianie to by mnie zjedli. Wszystko mi jedno czy mnie zbanują i tak ostatnio nic się tu nie dzieje Aha. Czyli nie bedziesz za nami tesknil Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 What. Przeciez thank u, next to masterpis. Nie lubie tylko 7 pierscieni erekcyjnych. Bardzo overrated piosenka. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 4 hours ago, Little99 said: Ogólnie ariana to die chyba zrobiła taka jak Camilla. W sensie mizdrzy się tylko xd czy ona naprawdę nie ma na siebie żadnej wizji artystycznej? Co myślicie xd Sorry ze tak negatywnie ale no tak właśnie myślę Czy tylko mi się wydaje, ze GaGa wyróżnia syoe tym, na tle innych artystów swoja oryginalnością i każdy projekt jest unikalny? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 3 minutes ago, Messy vers said: Czy tylko mi się wydaje, ze GaGa wyróżnia syoe tym, na tle innych artystów swoja oryginalnością i każdy projekt jest unikalny? Tak! Za to ją kocham, to jest prawdziwa artystka. Ona ma wizję na każdy album i każda piosenka jest o czymś. Ariana to masówka, taka prawda. Jezu gdybym napisał to gdzieś poza tym wątkiem to by mnie zbanowali haha Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 A za co mnie kochacie? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 1 minute ago, baazyll said: A za co mnie kochacie? *ja i Messy* Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Nie no, kochamy cię. Bez ciebie GGD byłoby smutnym miejscem Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Jezuu zając wygrala z kaczką w śpiewie z galaktykami Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 5 minutes ago, baazyll said: Jezuu zając wygrala z kaczką w śpiewie z galaktykami Jprld nie wygrała wieniawa???????? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Zesram się chyba Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.