Guest Messy vers Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 25 minutes ago, baazyll said: Czejnd tu de rydum? Niestety Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Just now, Messy vers said: Niestety A ja lubię tą piosenkę Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 2 minutes ago, Little99 said: A ja lubię tą piosenkę Piosenka nie jest zła, katy Perry jest xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Ja wolę swift swift bitchh bo lepiej sie do tego twerkuje Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 7 minutes ago, Little99 said: Zrobiłem sb dzisja nową maseczkę, taka z długimi kolcami metalowymi jak miała gaga raz na zdj i pójdę w niej na cmentarz 1 listopada Nie idź, bo umrzesz Nie umiem robic maseczek Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Nie idź, bo umrzesz Nie umiem robic maseczek Ja ogólnie umiem szyć na maszynie więc nie mam problemów z takimi rzeczami. Uszylem sb nawet ten rękaw i kołnierz z kolcami co Gaga mam w Rain On Me na początku gdyby tylko Halloween mogłoby odbyć się bez pandemii Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Ej ogladalyscie projekt lady ostatnio? Uwazam to za chamskie ze parowe wyrzucili Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 10 minutes ago, Messy vers said: Ej ogladalyscie projekt lady ostatnio? Uwazam to za chamskie ze parowe wyrzucili Nom. Szkoda byłem pewna że wygra bo tak ją lansowali. A wg widziałem wiosną zdj zrobione gdzieś przez przechodnia finalistek jak stały i krelici odcinek i kojarze ze była tam ta blondi z grzywką. Pozdrawiam, Izabela. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 6 minutes ago, Little99 said: Nom. Szkoda byłem pewna że wygra bo tak ją lansowali. A wg widziałem wiosną zdj zrobione gdzieś przez przechodnia finalistek jak stały i krelici odcinek i kojarze ze była tam ta blondi z grzywką. Pozdrawiam, Izabela. Naśle na ciebie lare croft za ten spoiler Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 5 minutes ago, Messy vers said: Naśle na ciebie lare croft za ten spoiler Naślij Nate'a czekam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Oglądaliście Voica w sobotę? I'll Never Love Again było w bitwach. Oczywiście Edycia wybrała to dla swoich uczestniczek https://www.youtube.com/watch?v=F_-v5VQox8E Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 15 minutes ago, PanPikus said: Oglądaliście Voica w sobotę? I'll Never Love Again było w bitwach. Oczywiście Edycia wybrała to dla swoich uczestniczek https://www.youtube.com/watch?v=F_-v5VQox8E Omg omg ale cute profilowe! Inaczej sobie ciebie wyobrażałem Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Widziałem i to wykonanie było mega słabe. Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Omg omg ale cute profilowe! Inaczej sobie ciebie wyobrażałem Thx Oczywiście to też przeobrażone przez snapchata. Ale chciałbym mieć taki zarost kolczyk nie koniecznie xD Inaczej czyli jak? 2 minutes ago, Little99 said: Widziałem i to wykonanie było mega słabe. No bez szału, ale zawsze Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.