Jump to content
other

Polish Fanbase • Official Thread

Rifek

Featured Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply
Shawniqua Mendes

Ja wolę swift swift bitchh bo lepiej sie do tego twerkuje

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Shawniqua Mendes
7 minutes ago, Little99 said:

Zrobiłem sb dzisja nową maseczkę, taka z długimi kolcami metalowymi jak miała gaga raz na zdj i pójdę w niej na cmentarz 1 listopada :bear:

Nie idź, bo umrzesz :messga:

Nie umiem robic maseczek :bradley:

Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj

Karen Smith
7 minutes ago, baazyll said:

Nie idź, bo umrzesz :messga:

Nie umiem robic maseczek :bradley:

Ja ogólnie umiem szyć na maszynie więc nie mam problemów z takimi rzeczami. Uszylem sb nawet ten rękaw i kołnierz z kolcami co Gaga mam w Rain On Me na początku :oops: gdyby tylko Halloween mogłoby odbyć się bez pandemii

Karen Smith
10 minutes ago, Messy vers said:

Ej ogladalyscie projekt lady ostatnio? Uwazam to za chamskie ze parowe wyrzucili

Nom. Szkoda byłem pewna że wygra bo tak ją lansowali. A wg widziałem wiosną zdj zrobione gdzieś przez przechodnia finalistek jak stały i krelici odcinek i kojarze ze była tam ta blondi z grzywką. 

Pozdrawiam, Izabela. 

Guest Messy vers
6 minutes ago, Little99 said:

Nom. Szkoda byłem pewna że wygra bo tak ją lansowali. A wg widziałem wiosną zdj zrobione gdzieś przez przechodnia finalistek jak stały i krelici odcinek i kojarze ze była tam ta blondi z grzywką. 

Pozdrawiam, Izabela. 

Naśle na ciebie lare croft za ten spoiler:saladga:

Shawniqua Mendes

:heart:

PanPikus
3 minutes ago, Little99 said:

Omg omg ale cute profilowe! :heart: Inaczej sobie ciebie wyobrażałem :laughga:

Thx :green: Oczywiście to też przeobrażone przez snapchata. Ale chciałbym mieć taki zarost :mark: kolczyk nie koniecznie xD
Inaczej czyli jak? :zilla:

2 minutes ago, Little99 said:

Widziałem i to wykonanie było mega słabe. 

No bez szału, ale zawsze :haroon:

Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...