Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ale to moze potem to zrobie. A nie zabiją mnie za prawa autorskie or sth? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, baazyll said: Noo ale musimy znalezc sposob jak to wrzucic. Wiem, jak sie wrzuca zdj z tel, ale filmy nie To nw mam wrzucić z mojego tel jak się uda? Xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: Ale to moze potem to zrobie. A nie zabiją mnie za prawa autorskie or sth? Możliwe. Zobaczymy Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, baazyll said: Ale to moze potem to zrobie. A nie zabiją mnie za prawa autorskie or sth? Ale że GGD? Nie. Przecież to nie leak. TVP? Najwyżej skasują twój upload i tyle Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, Little99 said: Możliwe. Zobaczymy Kto wam będzie pisal o rodzynkach, jak mnie zabiją a no tak @Messy vers Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 W niedziele na TVP Polonia lecą powtórki @Little99. Ale powtórka dzisiejszego odcinka będzie dopiero w następną niedziele xD Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Wgl słyszałem dzisiaj ROM w RMF MAXXX po raz pierwszy od ?miesiąca? Nadal brzmi świetnie Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: W niedziele na TVP Polonia lecą powtórki @Little99. Ale powtórka dzisiejszego odcinka będzie dopiero w następną niedziele xD Omg to jtr bedzie powtorka tego z feszyn? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Just now, PanPikus said: Wgl słyszałem dzisiaj ROM w RMF MAXXX po raz pierwszy od ?miesiąca? Nadal brzmi świetnie Szkoda, ze tylko na rmf maxxx leci :(( iit deserves better Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Omg to jtr bedzie powtorka tego z feszyn? Wait, powtórka tego z feszyn będzie też dzisiaj na polonijce :o o 21:45 Ten występ był gdzieś w 10 minucie programu więc tuż przed 22 2 minutes ago, baazyll said: Szkoda, ze tylko na rmf maxxx leci :(( iit deserves better To i tak szok, że jakiekolwiek radio gra ROM po takim czasie. Nie zapomnę jak ROM dotarło do 3 miejsca airplay w Polsce a potem całkowicie zniknęło z listy w ciągu 3 czy 4 tygodni A najlepsze to jest Meloradio. Które w 2018 regularnie codziennie i teraz co kilka dni nadal gra Your Song cover Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Wait, powtórka tego z feszyn będzie też dzisiaj na polonijce :o o 21:45 Ten występ był gdzieś w 10 minucie programu więc tuż przed 22 To i tak szok, że jakiekolwiek radio gra ROM po takim czasie. Nie zapomnę jak ROM dotarło do 3 miejsca airplay w Polsce a potem całkowicie zniknęło z listy w ciągu 3 czy 4 tygodni A najlepsze to jest Meloradio. Które w 2018 regularnie codziennie i teraz co kilka dni nadal gra Your Song cover Taak widzialem w Radiospisie, ze ciagle puszczają your song xdd O niee. A jtr nie ma powtorki? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Teoretycznie mógłbym wrzucić to na yt swojego i udostępnić tu link hm Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 6 minutes ago, baazyll said: Taak widzialem w Radiospisie, ze ciagle puszczają your song xdd O niee. A jtr nie ma powtorki? The TASTE Powtórka jest dzisiaj o 21:45 albo jutro o 3:15 w nocy Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 4 minutes ago, PanPikus said: The TASTE Powtórka jest dzisiaj o 21:45 albo jutro o 3:15 w nocy To poogladane. Nie no. Zostaje vod Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,916 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Choc wolalbym nie wrzucac tego na yt. Only na gagadaily Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.