Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, PanPikus said: But in the cultural sense I just speak in future tense Dżuda kiss me if offensed Or wear aparat słuchowy next time = Wg to jeden z najlepszych tekstów Gagi Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 3 minutes ago, PanPikus said: But in the cultural sense I just speak in future tense Dżuda kiss me if offensed Or wear aparat słuchowy next time Jprdl ja dopiero w 2019 przeczytalem ten tekst i bylem szokd, odkrywajac, ze na koncu ona nie mowi "kondolens tajm" xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 4 minutes ago, Little99 said: = Wg to jeden z najlepszych tekstów Gagi No, tekstów, utworów. Ale przede wszystkim jej najlepszy teledysk. KOCHAM 3 minutes ago, baazyll said: Jprdl ja dopiero w 2019 przeczytalem ten tekst i bylem szokd, odkrywajac, ze na koncu ona nie mowi "kondolens tajm" xdd O ty flopku ty Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, PanPikus said: No, tekstów, utworów. Ale przede wszystkim jej najlepszy teledysk. KOCHAM O ty flopku ty Tak! Najlepszy teledysk ever, najwięcej w nim Gagi Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: Tak! Najlepszy teledysk ever, najwięcej w nim Gagi Najwiecej bylo gagi w do what u want. Byla psiocha i rzygi przeciez Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, baazyll said: Najwiecej bylo gagi w do what u want. Byla psiocha i rzygi przeciez Najwięcej było Gagi w ASIB. Psiocha i cycunie mocz Dżaka Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Najwięcej gagi będzie za 2 tyg w Alice mv Ej ale tak na poważnie to skoro nie Babylon, to jaką piosenkę obstawiacie Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Najwięcej było Gagi w ASIB. Psiocha i cycunie mocz Dżaka What? Chyba w ahs hotel jednak. I grzmocila sie we krwi. To juz cos Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: Najwięcej gagi będzie za 2 tyg w Alice mv Ej ale tak na poważnie to skoro nie Babylon, to jaką piosenkę obstawiacie Enigma (Enigma Tour Version) Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 A tak serio to to moze byc cokolwiek. Spodziewaliscie sie, ze trzecim wideo bedzie 911? Bo ja nie... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Najwięcej gagi będzie za 2 tyg w Alice mv Ej ale tak na poważnie to skoro nie Babylon, to jaką piosenkę obstawiacie Jeżeli faktycznie coś nakręciła i jeżeli faktycznie postanowi coś wydać, nie tylko skończyć na nagraniu czegoś , to Alice może być. Aczkolwiek ja miałem w głowie koncept na video do Replay i Sine From Above które były by prequelem i sequelem 911 2 minutes ago, baazyll said: What? Chyba w ahs hotel jednak. I grzmocila sie we krwi. To juz cos Ok. Points were made Chociaz nie ogladalem calego Hotelu xD ale za to ogladalem cale Roanoke. Podobalo mi sie to jej gadanie jako ta wiedzma xD zwlaszcza w Five Foot Two jak było bts z nagrywania i jak trenowala sobie ten akcencik. Meniii meeen dajd Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 minute ago, baazyll said: A tak serio to to moze byc cokolwiek. Spodziewaliscie sie, ze trzecim wideo bedzie 911? Bo ja nie... Ja też nie. I chyba gaga celowo wszystkich myliła xd ten remix do free woman, jakieś fragmenty SFA na ig z fragmentem sesji zdj, więc teraz wszyscy się spodziewają SFA bo w tej drugiej wersji 911 dla lg na końcu widzi coś na niebie xd albo to zdj z teledysku do 911 z ranami na czole i podpisane scars on my mind. Więc nie ma jakiejś poszlaki co by wskazywała na jedno. Chciałbym zobaczyć teledyski do free woman, Alice Replay i Babylon więc może coś z tych Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, PanPikus said: Jeżeli faktycznie coś nakręciła i jeżeli faktycznie postanowi coś wydać, nie tylko skończyć na nagraniu czegoś , to Alice może być. Aczkolwiek ja miałem w głowie koncept na video do Replay i Sine From Above które były by prequelem i sequelem 911 Ok. Points were made Chociaz nie ogladalem calego Hotelu xD ale za to ogladalem cale Roanoke. Podobalo mi sie to jej gadanie jako ta wiedzma xD zwlaszcza w Five Foot Two jak było bts z nagrywania i jak trenowala sobie ten akcencik. Meniii meeen dajd O boze, unpopular opinion ale Roanoke jest najlepszym seoznem ahs xD oglądam w wigilię w łóżku już po kolacji od 2 lat. Kocham. Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 I nie wierze ze gaga kręci teledyski i ich nie wydaje xd nie wydawałaby tyle hajsu na to z dupy żeby anulować Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Just now, Little99 said: I nie wierze ze gaga kręci teledyski i ich nie wydaje xd nie wydawałaby tyle hajsu na to z dupy żeby anulować A Venus to co? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.