Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 5 minutes ago, PanPikus said: Bazylku, jak ja cie błagam Don't worry, pożyczę ci Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 9 minutes ago, baazyll said: Kurde. To ja posłucham wcześniej i ci zaspoileruję Spróbuj ty sikso 8 minutes ago, baazyll said: To tylko ich słuchasz? Tak, tylko one są dla mnie takimi idolkami xd nikt więcej, ale jak słucham muzyki no to wiadomo coś sporadycznie włączę głównie jakies playlisty nowe na iTunes ale przysięgam, jak słucham tych nowych piosenek to w znacznej większości to jest taki ściek że szkoda gadać. Chciałbym się cofnąć do 2010 xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Little99 said: Spróbuj ty sikso A tej dalej tylko szczochy w głowie. Girl staph 3 minutes ago, Little99 said: Chciałbym się cofnąć do 2010 xd Ja do 2001 Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: A tej dalej tylko szczochy w głowie. Girl staph Ja do 2001 Ja miałem niecałe 2 lata i gowno pamiętam Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Szczerze mówiąc, to nie wiem jak można nie lubic miley albo uważać ze jest taka jak inne gwiazdki popu. Przeciez ona się tak bardzo wyróżnia i ma tak wyjątkowy głos że nie wyobrażam sb powiedzieć że jej się nie lubi. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Little99 said: Ja miałem niecałe 2 lata i gowno pamiętam Ja 3 i w sumie same. Ale od 2003 w górę już pamietam troche. Boże, mozliwe, ze mama wiedziala, ze jestem gejem juz wtedy, gdy w wieku 6 lat tańczyłem lajk hoł, jak na vivie puszczali Toxic bryty Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Little99 said: Szczerze mówiąc, to nie wiem jak można nie lubic miley albo uważać ze jest taka jak inne gwiazdki popu. Przeciez ona się tak bardzo wyróżnia i ma tak wyjątkowy głos że nie wyobrażam sb powiedzieć że jej się nie lubi. No nwm mozna xdd ja np nie lubię bijons i sporo osob tez... Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ja 3 i w sumie same. Ale od 2003 w górę już pamietam troche. Boże, mozliwe, ze mama wiedziala, ze jestem gejem juz wtedy, gdy w wieku 6 lat tańczyłem lajk hoł, jak na vivie puszczali Toxic bryty Ja to zawsze za Hanną Montaną byłem nawer miałem perukę blond Just now, baazyll said: No nwm mozna xdd ja np nie lubię bijons i sporo osob tez... Nie, nie można. Nie kłóć się ze mną XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Kurde, pisalem odpowiedz, ale usunalem, bo nie chcę wpierdolu Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, baazyll said: Kurde, pisalem odpowiedz, ale usunalem, bo nie chcę wpierdolu XDDDDD tak ma być. No dorba, co chciałeś napisać Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Chyba że to spoiler, wtedy cię utopię Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Little99 said: Chyba że to spoiler, wtedy cię utopię Niee. Chciałem tylko napisać, że moja ostatnia biegunka wyglądała jak bijons Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Niee. Chciałem tylko napisać, że moja ostatnia biegunka wyglądała jak bijons XDDDD zawsze umiesz zaskoczyć Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 A jak z ciebie wychodziła to brzmiało jak ona? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, Little99 said: A jak z ciebie wychodziła to brzmiało jak ona? Niee. Jak ejwa maks plagiatująca mandarynę niestety Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.