Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Leci Ava maxxx w radio i ją rozpoznałem, nie wiem czy to powód do wstydu i żenuy Ta wiecie, HA HA HA Nie wiem jak ktoś może to coś porównać do GaGi No ale ludzie porównują je chyba tylko z wyglądu. Na niektorych zdjeciach ją przypomina tbh Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: No ale ludzie porównują je chyba tylko z wyglądu. Na niektorych zdjeciach ją przypomina tbh Wole jak Gaga jest porównywana do kogoś, np. do Amy winehouse (a nie jakaś flopka do niej co śpiewa HA HA HA) Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 https://www.eska.pl/news/ava-max-splagiatowala-mandaryne-internauci-nie-maja-watpliwosci-i-wskazuja-ktora-piosenke-aa-7J75-cJsN-o7PA.html Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 XD Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 13 minutes ago, Messy vers said: a ja mam leczo na podwieczorek Oo dziena za przypomnienie miałem robić leczo z mamą jesienią ale zapomniało nam się xd 11 minutes ago, Messy vers said: Leci Ava maxxx w radio i ją rozpoznałem, nie wiem czy to powód do wstydu i żenuy Ta wiecie, HA HA HA Nie wiem jak ktoś może to coś porównać do GaGi No dosłownie, żenada Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 6 minutes ago, Messy vers said: https://www.eska.pl/news/ava-max-splagiatowala-mandaryne-internauci-nie-maja-watpliwosci-i-wskazuja-ktora-piosenke-aa-7J75-cJsN-o7PA.html Stresc Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 15 minutes ago, Little99 said: Stresc Niby Ava maxx zajebała mandarynie piosenke. Reszta to pierdy Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Dzisiaj o północy plastic hearts omg posiusiam się chyba ze szczęścia Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Czuję że bad karma będzie moim hymnem i mnie rozjebie tak jak prisoner Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Little99 said: Dzisiaj o północy plastic hearts omg posiusiam się chyba ze szczęścia A nie wyciekło kilka dni temu? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, baazyll said: A nie wyciekło kilka dni temu? Ja nie słucham przecieków, to psuje całą zabawę Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Jeśli chodzi o gagę i miley, reszta "artystów" mnie nie interesuje Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Little99 said: Ja nie słucham przecieków, to psuje całą zabawę Kurde. To ja posłucham wcześniej i ci zaspoileruję Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Little99 said: Jeśli chodzi o gagę i miley, reszta "artystów" mnie nie interesuje To tylko ich słuchasz? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 41 minutes ago, baazyll said: Jezu co ja robię ze swoim życiem. Zamówiłem sobie monografię po angielsku na temat historii przedstawiania szczochów w sztuce światowej od końca średniowiecza do współczesności Bazylku, jak ja cie błagam Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.