Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 8 minutes ago, baazyll said: Chcę to znaleźć w tym roku pod choinką Widziałem na insta xd też by mi się przydało Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Mmm słuchawka była dziś wyjątkowo rubaszna Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 39 minutes ago, baazyll said: Mmm słuchawka była dziś wyjątkowo rubaszna Włączasz strumień wody w trakcie? Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 1 minute ago, Little99 said: Włączasz strumień wody w trakcie? Słuchawka włącza, jak dochodzi Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Właśnie pokazali trzasia w faktach, on ma takie ładne zęby Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 1 minute ago, Little99 said: Właśnie pokazali trzasia w faktach, on ma takie ładne zęby Omg ryli? A ja mam problem z jego zębami. Wolę inne czesci jego ciala Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Just now, baazyll said: Omg ryli? A ja mam problem z jego zębami. Wolę inne czesci jego ciala No ma ładne, równe i białe xd co ci się w nich nie podoba Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Just now, Little99 said: No ma ładne, równe i białe xd co ci się w nich nie podoba Idk. Moim zdaniem nie są takie bardzo biale. Choć mógl ostatnio wubielic idk Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 7 minutes ago, baazyll said: Idk. Moim zdaniem nie są takie bardzo biale. Choć mógl ostatnio wubielic idk Ja też nie mam idealnie białych Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 3 minutes ago, Little99 said: Ja też nie mam idealnie białych Jaa tez. I to jest strasznie sad. Romek homofob od brudnej wody po plastyce miał idealnie biale. Nie pasowalo to do jego szpetnej cery i oczu w kolorze żółtych szczochów though Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 14 minutes ago, baazyll said: Jaa tez. I to jest strasznie sad. Romek homofob od brudnej wody po plastyce miał idealnie biale. Nie pasowalo to do jego szpetnej cery i oczu w kolorze żółtych szczochów though Zawsze musi być coś co zjebie wygląd. Nigdy nie mzke byc dobrze a taki śmieć romek ma. Ja to jeszcze trądzik mam Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 1 minute ago, Little99 said: Zawsze musi być coś co zjebie wygląd. Nigdy nie mzke byc dobrze a taki śmieć romek ma. Ja to jeszcze trądzik mam Tylko, ze on to ma w genach, bo jego rodzenstwo i matka tez mają mega biale. Ale ryjce wsiowe, więc dziwna kombinacja Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Ja to jeszcze trądzik mam A nie piegi? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 1 minute ago, baazyll said: A nie piegi? Też Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,937 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Just now, Little99 said: Też Pasują ci imo Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.