PanPikus 9,879 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 A tak jeszcze z innych sławnych ludziów tak z bliska to kiedyś pod Warszawą na stacji paliw widziałem TEDEgo, a na lotnisku Chopina widziałem Katarzynę Ankudowicz. Call me fejmys bycz Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 17 minutes ago, Little99 said: Czyli? Horknee Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 21 minutes ago, PanPikus said: A tak jeszcze z innych sławnych ludziów tak z bliska to kiedyś pod Warszawą na stacji paliw widziałem TEDEgo, a na lotnisku Chopina widziałem Katarzynę Ankudowicz. Call me fejmys bycz Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 6 minutes ago, Little99 said: Wpisz sobie w Google, zobacz zdjęcie i uświadom sobie ze znasz Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 hour ago, PanPikus said: na stacji paliw widziałem TEDEgo, a na lotnisku Chopina Omg zazdro, ze poznałeś takie ikony polskiej muzyki choć w sumie nikt mi nie odbierze tego, że uśmiechnął się do mnie pan z reklamy płynu do naczyń Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 hour ago, baazyll said: Omg zazdro, ze poznałeś takie ikony polskiej muzyki choć w sumie nikt mi nie odbierze tego, że uśmiechnął się do mnie pan z reklamy płynu do naczyń Nie nazwał był tego poznaniem, bardziej to było minięcie się wzajemnie. Ale co do ikon to agrihd. TEDE King. Krzysztof Krawczyk who?? Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 41 minutes ago, PanPikus said: Nie nazwał był tego poznaniem, bardziej to było minięcie się wzajemnie. Ale co do ikon to agrihd. TEDE King. Krzysztof Krawczyk who?? No tede swoją drogą. Ale szopen? Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 hour ago, baazyll said: No tede swoją drogą. Ale szopen? Haha xD no tak. Teraz dopiero zaczaiłem Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Dominik robi lajwa. Jezu chcę mu lizać twarz Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 2 minutes ago, baazyll said: Dominik robi lajwa. Jezu chcę mu lizać twarz Czy on ma takie rzadkie włosy czy ja śnię Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 4 minutes ago, Little99 said: Czy on ma takie rzadkie włosy czy ja śnię O jezu teraz zauwazylem wczesniej nie zwrocilem uwagi, bo patrzylem na jego usmiech Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 A niee. On ma kucyka Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 2 minutes ago, baazyll said: A niee. On ma kucyka Ale mimo wszystko ma zakola chyba i wg. A to dużo ujmuje xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 minute ago, Little99 said: Ale mimo wszystko ma zakola chyba i wg. A to dużo ujmuje xd Dobrze, ze mam gęste Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Just now, baazyll said: Dobrze, ze mam gęste Ja też Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.