Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 17 minutes ago, Little99 said: Eh szkoda ze w czasach gimnazjum nie sledzilem tak Gagi, bo ARTPOP byłby takim ratunkiem xd Btw było dla mnie ratunkiem w gimnazjum ♥️ nigdy w życiu nie zapomnę tej świetnej płyty Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 19 minutes ago, Little99 said: Eh szkoda ze w czasach gimnazjum nie sledzilem tak Gagi, bo ARTPOP byłby takim ratunkiem xd Noo ja zaczalem od 3 gimn. Ale pamietam mimo wszystko, jak przed wfem na poczatku 2 gimn zalozyli mi worek na glowe i schowali plecak. Jak juz zostawili mnie samego, to puscilem sobie Born This Way (piosenkę). Bardzo wtedy pomoglo. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Gdyby ARTPOP miał taką produkcję jak Chromatica.... To byłby rownie dobry album jak btw Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, Messy vers said: Gdyby ARTPOP miał taką produkcję jak Chromatica.... To byłby rownie dobry album jak btw Ale do what u want i applause musialyby zostac w oryginalnej wersji Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Nie lubię applause Slyszeosicie o tej ekskluzywnej wersji 911 MV? Nie ogarniam tego xd Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 2 minutes ago, Little99 said: Nie lubię applause Slyszeosicie o tej ekskluzywnej wersji 911 MV? Nie ogarniam tego xd bluźnisz nie chce zadnej ekskluzywnej wersji 911. chcę wolną dziołchę Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Yaas Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 20 minutes ago, baazyll said: Ale do what u want i applause musialyby zostac w oryginalnej wersji Raczej takie same wersje albo minimalna różnica. Nie znam się tak bardzo na produkcji muzycznej, ale mówię tu o takiej spójności, a nie że każda piosenka z innej parafii. Mam tu na myśli przede wszystkim: sex dreams, aura, manicure... Za to przykładowo Venus i G.U.Y na moje ucho są mega spójne Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 6 minutes ago, Messy vers said: Raczej takie same wersje albo minimalna różnica. Nie znam się tak bardzo na produkcji muzycznej, ale mówię tu o takiej spójności, a nie że każda piosenka z innej parafii. Mam tu na myśli przede wszystkim: sex dreams, aura, manicure... Za to przykładowo Venus i G.U.Y na moje ucho są mega spójne dla mnie w dżijulłaj za bardzo czuć produkcję Zedda, ktora kojarzy mi sie z niemieckim techno z 2001 not a fan Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, baazyll said: z niemieckim techno z 2001 gaga ma zjeba na tym punkcie przecież. ona kocha niemiecki undeground Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, Messy vers said: gaga ma zjeba na tym punkcie przecież. ona kocha niemiecki undeground no ale szajse a.k.a female Scooter kocham nad zycie Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Just now, baazyll said: no ale szajse a.k.a female Scooter kocham nad zycie no i bad romance Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Ogólnie beka z ludzi, którzy mówią że coś nie jest radio friendly jak wszystkie single z the fame i the fame monster były raczej mało radio friendly. no może poza eh eh nothing sh!t to say Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: no i bad romance zły romans ma dla mnie taki bardziej french wajb... ale ja sie nie znam Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 czy tylko wg mnie ta wersja jest lepsza? Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.