Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, PanPikus said: Musisz obejrzeć HTBS. Rebel Wilson tam z nią gra. Już chyba ze 3 razy widziałem. Komedia romantyczna, ale fajna Jakbyś wstawał wcześnie rano to też byś padał o tej porze. Ja już od 5:30 nie śpię i zaraz padnę żywcem Ale jak chodzilem do lo, to tez wstawalem o 5, a zasypialem o 2-3 xd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, baazyll said: Ale jak chodzilem do lo, to tez wstawalem o 5, a zasypialem o 2-3 xd Szkoła średnia : 16-19 lat Ja obecnie : 24 lata Juz nie ta energia, zobaczysz jak podrośniesz Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 4 minutes ago, baazyll said: Omg przyjedz do mn do Kraśnika w helułin i bedziemy pod kocykiem ogladac arthouse'owy dramat z Estonii o głuchoniemych lesbijkach z marsa Iks de but true Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Szkoła średnia : 16-19 lat Ja obecnie : 24 lata Juz nie ta energia, zobaczysz jak podrośniesz Dobrze, tato Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 1 minute ago, PanPikus said: Szkoła średnia : 16-19 lat Ja obecnie : 24 lata Juz nie ta energia, zobaczysz jak podrośniesz Wiesz ze oni są tylko 2-3 lata mlodsi, a nie 10? Bo tak brzmi twój ton Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, Messy vers said: Wiesz ze oni są tylko 2-3 lata mlodsi, a nie 10? Bo tak brzmi twój ton Noo ja od pikusia (pies mojej sąsiadki, ktora nie wierzy w koronę i nie goli nog tak sie nazywal, zanim przejechal go samochod dostawczy z chlebem) jestem mlodszy 12 i pol miesiaca, so.. Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 3 minutes ago, baazyll said: Noo ja od pikusia (pies mojej sąsiadki, ktora nie wierzy w koronę i nie goli nog tak sie nazywal, zanim przejechal go samochod dostawczy z chlebem) jestem mlodszy 12 i pol miesiaca, so.. Kurwa xddddddd co Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Messy vers Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 A ten piesek nie nazywał się pan żabuś? Co lubił pikusia, który nie golił nóg Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 2 minutes ago, Messy vers said: Kurwa xddddddd co Tak bylo xdd ale jakies 12 lat temu. Pamietam, ze to sie zdarzylo niedlugo po tym, jak pierwszy raz uslyszalem.just dance xdd Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 8 minutes ago, baazyll said: Dobrze, tato Jaką grzeczna niunia 8 minutes ago, Messy vers said: Wiesz ze oni są tylko 2-3 lata mlodsi, a nie 10? Bo tak brzmi twój ton No przecież wiem. To jest sarkazm Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 19 minutes ago, baazyll said: Omg przyjedz do mn do Kraśnika w helułin i bedziemy pod kocykiem ogladac arthouse'owy dramat z Estonii o głuchoniemych lesbijkach z marsa Że co kurwa? Zdradzasz mnie? Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Człowiek pójdzie spać i już takie zdrady Link to post Share on other sites More sharing options...
Shawniqua Mendes 3,919 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Just now, Little99 said: Że co kurwa? Zdradzasz mnie? To ty mnie zdradzasz z jakimis obsranymi wfistami Wolałabym być sucha, ale przynajmniej jestem mokra. Szczaj na mnie, szczaj, szczaj, szczaj na mnie, szczaj, szczaj Link to post Share on other sites More sharing options...
PanPikus 9,879 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Żeby nie było, ja nie gole nóg A baazyll ma na prawdę 12 lat. A wygląda na 13 skubaniec Na Wojtusia z popielnika, iskiereczka mruga, chodź opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa... Link to post Share on other sites More sharing options...
Karen Smith 10,026 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 14 minutes ago, Messy vers said: Wiesz ze oni są tylko 2-3 lata mlodsi, a nie 10? Bo tak brzmi twój ton Ja młodszy 4 lata jestem od niego. Link to post Share on other sites More sharing options...
Featured Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.